2023. GADA PAVASARA UN VASARAS KLEITU GALVENĀS TENDENCES: ATTĒLU FOTO PIEMĒRI

Vai vēlaties vienmēr būt informētam par jaunākajām modes tendencēm un izskatīties moderni, stilīgi un atbilstoši? Tad jūs nevarat iztikt bez kleitas, kas jums, iespējams, ir dažādos stilos. Bet kurš no pavasara-vasaras kleitu stiliem ir pelnījis palikt tavā garderobē? Un kādu modernu kleitu vajadzētu iegādāties, gatavojot savu jauno garderobi 2023. gada siltajai sezonai?

Šodien mēs runāsim par galvenajiem pavasara-vasaras kleitu motīviem, demonstrējot skaistus attēlus ikdienai, birojam, vakaram, pastaigai un iepirkšanās brīdim, atpūtai un brīvai dienai.

Dizaineru kolekcijas ir papildinātas gan ar jauniem priekšmetiem, gan ar labi zināmām tendencēm, kas, iespējams, jau ir jūsu garderobē. Tā kā izrādes ir beigušās, varam apkopot un analizēt 2023. gada pavasara-vasaras sezonas jaunākās tendences.Raugoties uz priekšu, teiksim, ka daudzas no gaidāmās sezonas tendencēm ir jau iepriekš nēsājamas, un tas nevar vien priecāties.

Piedāvātās pavasara-vasaras kleitas ir diezgan drosmīgas un drosmīgas, taču ir arī modeļi ar romantikas, šika un izsmalcinātības notīm. Tāpēc, pat ja tāda tendence kā izgriezumi un piegriezumi, plīsumi un caurumi, īsa minikleita ar fliteriem un atvērtiem pleciem nav priekš jums vai arī jūs nepiekrītat dizaineriem valkāt šo formātu ikdienā, tad ir daudz citu tikpat interesanti un cienīgi kleitu modeļi šim pavasarim un vasarai, kas kļūs par jūsu favorītiem.

Pavasara-vasaras apmetņa kleitas stils, kas atkal tika atzīmēts daudzu kurjeru kolekcijās, būs piesātināts ar eleganci. Galveno tendenču sarakstā bija arī romantiska kleita ar banti, ikdienišķa kleita minimālisma stilā, iespaidīga kleita ar pufīgām piedurknēm, praktisks džinsa audums un stilīga ādas kleita pavasarim-vasarai.

Starp jaunajām modes kleitām pavasara-vasaras sezonā ir tieši tas, par ko jūs tik ilgi meklējāt un sapņojat. Plaša krāsu palete – no smalkiem un mierīgiem toņiem līdz spilgtām, piesātinātām un pat neonām, stilīgām un garlaicīgām apdrukām, stilu, siluetu un faktūru pārpilnība padarīs kleitas 2023. gada pavasara-vasaras sezonai par iekārojamāko un pieprasītāko modesistu vidū. visi vecumi.

Par katru tendenci un citiem šī gada pavasara-vasaras kleitu jaunumiem pastāstīsim tālāk.

Sāksim, iespējams, no daudzpusīgākās pavasara-vasaras kleitas – minimālisma. Šādu tērpu var īstenot jebkurā stilā: lencēm, pieguļošas vai brīvas, ar atkailinātiem pleciem, izgriezumiem un šķēlumiem, lina stilā, krekliņā vai krekliņā, mini vai maxi.

2023. gada pavasara-vasaras minimālisma kleitas īpatnība ir silueta vienkāršība, taisnas līnijas, mierīgi toņi un krāsainu apdruku trūkums. Šāda plāna moderna kleita ir cienīga atrasties pavasara-vasaras garderobē, jo tā ir pamata un kļūs par vienu no iecienītākajām jūsu skapī.

Mirdzoša tendence ir ceļā… Sequins bija pie mums pagājušajā sezonā un paliks pie mums arī nākamajā sezonā. Tikai ar vienu atšķirību: tagad mēs tās valkājam katru dienu, apvienojot tās ar ikdienišķākām lietām – apjomīgām ādas jakām, džinsiem, krekliem un aksesuāriem. Nebaidieties izskatīties pārāk gudri, jaunajā pavasara-vasaras sezonā ikvienam vajadzētu būt modernai kleitai ar fliteriem.

Mūžīga tendence, kas ir pie mums gan ziemā, gan vasarā. Grūti iedomāties praktiskāku kleitu par modeli no eko ādas. Ādas kleita ir piemērota jebkuram gadījumam, un to var valkāt visu gadu, tāpēc šo 2023. gada pavasara-vasaras tendenci var pieņemt jau tagad un droši meklējiet jaunas ādas kleitas.

Populāras būs ādas minikleitas, ar atvērtiem pleciem, kreklkleitas, ar smaržu. Izvēlieties stilu, kas jums patīk visvairāk, ņemot vērā figūras īpašības. Modernā ādas kleita 2023. gada pavasarim un vasarai ir prece, kuras iegādi nenožēlosit.

Hits starp pavasara-vasaras perioda kleitām ir džinsa modelis. Šāda kleita nav jaunums, bet tā kā džinsa audums tagad ir mega populārs, tad džinsa kleita pavasarim-vasarai ir obligāta.

Mīļākā būs džinsa minikleita, kuru, starp citu, var forši kombinēt ar eko ādu. Tuvāk vari aplūkot arī krekla piegriezuma stilu, sarafa kleitu, ar atvērtiem pleciem, korsete un slēgtu džinsa kleitu ar dekoratīvām vīlēm un garām piedurknēm.

Siltās sezonas galvenais hīts būs pitona apdruka, ko dizaineri pēc iespējas vairāk izmantojuši jaunās kleitās. Turklāt vienā kleitā bez pitona apdrukas var izmantot uzreiz vairākas aktuālas tendences, tās ir mini garums, šņorēšana, atvērti pleci.

Ne tikai viena kleita! Dizaineri piedāvā totālas bantes no pitona ādas, kuru pamatā var būt moderna kleita ar pitona apdruku.

Vai vēlaties īpaši izsmalcinātu un elegantu izskatu pavasarim-vasarai ar kleitu? Labākais risinājums var būt apmetņa kleita, kas tiek piedāvāta gan stilīgā īsajā risinājumā, kas atgādina jakas kleitu, gan vakara variantā maxi garumā – no caurspīdīga materiāla, kas nošūta ar pērlēm un rhinestones, ko papildina moderns dziļš kakla izgriezums.

— Ārprāts! – tu saki. Un šeit tā nav. Dizaineri izlēma par drosmīgu lēmumu lietu dizainā, proti, padarīt 2023. gada pavasara-vasaras kleitas vecas un saplēstas, radot nolietotu efektu. Šķiet, ka dažas no uz podiuma prezentētajām kleitām ir saplēstas tieši uz modelēm. Izskatās neticami drosmīgi un svaigi.

Vēl viena modes tendence, kas apvieno jaunas kleitas pavasarim-vasarai, ir bantīte. Lielas, glītas un krunkainas, paslīdētas un simetriskas – kādas bantes šajā modes sezonā šovos nesanāca. Skaidrs ir viens – bantam pie kleitas jābūt, ja rūpīgi seko līdzi pavasara un vasaras tendencēm.

Līdzās drosmīgiem un radikāli jauniem risinājumiem caurumu, nobružātu, griezumu veidā, dizaineri nav aizmirsuši arī par romantiskām bantēm, kas šopavasar un vasarā parādīsies uz jaunām kleitām.

Bustier kleitas un off-the-shoulder tendence joprojām būs ārpus konkurences. Šis paņēmiens padara sievietes tēlu ārkārtīgi smalku, trauslu un pievilcīgu. Modes kleitas bez lencītēm dizaineri piedāvā valkāt ikdienā. Daži šādu kleitu modeļi, cita starpā, tiks papildināti ar izgriezumiem jostasvietā un izgatavoti ar aptinumu, savukārt kleitu garums var būt dažāds – no mini līdz maxi.

Pat visvienkāršākā kleita piesaistīs uzmanību, ja to papildinās apjomīgas piedurknes. Īsas vai garas piedurknes – pilnīgi vienalga, galvenais, lai tās ir pufīgas. Dizaineri jau ilgu laiku koncentrējušies uz pleciem vai piedurknēm, un šoreiz pufīga piedurkņu kleita izskatīsies pompozi un majestātiski.

Pufīgu un apjomīgu piedurkni var papildināt ar modernu mini kleitu un atkailinātiem pleciem, kas kopā palīdzēs radīt neaizmirstamu banti pavasarim-vasarai.

Gradients
Sen zināma tehnika, ko dēvē par degradācijas jeb gradienta efektu, piešķir kleitām īpašu košumu, bet tajā pašā laikā padara tēlu izsmalcinātu un smalku. 
Krāsu izbalēšanas kleitas ir pieejamas kreklu stila maxi garumos, kā arī piegriezumos bez lencītēm ar moderniem izgriezumiem jostasvietā, kas tikai uzlabo izskatu.
Korsete
Dizaineri iedvesmojušies no dažādiem laikmetiem, par ko liecina korsešu, kā patstāvīgas garderobes priekšmeta, straujā atgriešanās, kā arī kleitas ar korseti pavasarim-vasarai. 
Šādā modernā kleitā jums nav jāuztraucas par vidukli, tā noteikti būs ideāla.
Maxi
Ja izvēlaties modernu kleitu, tad tai jābūt uz grīdas. 
Papildus iespaidīgajam maksi garumam šīs kleitas var būt izgatavotas no caurspīdīgiem materiāliem, ar izgriezumiem jostasvietā, vēderā, ribām, kā arī ar atkailinātiem pleciem. 
Pietiks ar modernas maksi kleitas variācijām pavasarim-vasarai, lai atrastu savu ideālo risinājumu šajā formātā.
Zaļās nokrāsas
Šodienas apskata beigās mēs iesakām pievērst uzmanību vienam no modernākajiem sezonas toņiem, kas pavasarī un vasarā izskatīsies ļoti forši. 
Atsvaidzinošākā krāsa ir zaļa, ar dažādu toņu pārpilnību, kas gatava iepriecināt modesistas jaunās pavasara-vasaras kleitās. 
Īpašu uzmanību pievērsiet zālaugu zaļumam, kas šosezon tikai pārspēj rekordus.
Kurām kleitām jaunajā 2023. gada pavasara-vasaras sezonā jābūt jūsu “obligāto pirkumu” sarakstā: skatiet fotoattēlus un atcerieties

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Related posts

Barista pats: ko pievienot kafijai, lai uzlabotu garšu

Vitamīni un kafija: 5 kombinācijas, kas noliegs visas priekšrocības

Kā atbrīvoties no punduriem, kas parādījušies istabas ziedos?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Lasīt vairāk