5 noderīgi padomi, kas palīdzēs pagatavot medus kūku, pat ja jums vispār nav pieredzes

Daudzi cilvēki domā, ka pagatavot medus kūku ir ļoti grūti. Bet patiesībā tas tā nav. Es izdomāju procesu, un tagad man ir nepieciešama 1 stunda, lai pagatavotu.

Uzreiz jāsaka, ka šis nav recepšu raksts, bet gan padomu krājums, kas palīdz netērēt daudz laika, gatavojot vienu no populārākajām kūkām Krievijā. Bet beigās atstāšu saiti uz rakstu un video ar recepti, kas man patīk visvairāk.

Mīklu

Ir milzīgs skaits recepšu, kas tiek nodotas no paaudzes paaudzē. Vairumā gadījumu šīs receptes prasa ilgu mīklas gatavošanu uz uguns. Tad noteikti atstājiet mīklu nostāvēties 3-4 stundas zem segas un kaudzi padomu, kā procesu pagarināt.

Mīklas garša no visām šīm dejām ar tamburīnu īpaši nemainās, taču tiek zaudēts daudz laika. Tas viss nav nepieciešams. Lai panāktu labu garšu, labāk iegādāties labu un garšīgu medu – tieši viņš kūkām piešķirs visu nepieciešamo garšu.

Kā ātri izcept medus kūkas

Galvenās galvassāpes, gatavojot Medovik, ir kūkas. Viņiem jācep daudz.

Pirmkārt, ir svarīgi mīklu sadalīt vienādās daļās. Šim nolūkam izmantoju svarus. Pēc tam daļu mīklas liek starp divām cepamā papīra loksnēm un ar rullīti izrullē kārtiņā. Slāņa izmēru pārbaudu ar konditorejas riņķi, kurā tad savākšu kūku.

Ja gredzena nav, nav problēmu – izmantojiet pareizā izmēra apaļu plāksni.

Cepšanai uzkarsēju cepeškrāsni līdz 220°C un ieslēdzu konvekcijas režīmu. Pirmo kūku liku cepeškrāsnī cept zemākajā līmenī 2,5 minūtes. Kamēr cepās pirmā kūka, izrullēju otro kūku. Kad pagājušas pirmās 2,5 minūtes, pirmo kūku liku augšējā līmenī, bet otro – apakšā.

Pēc 2,5 minūtēm izņemu no cepeškrāsns pirmo kūku un vietā lieku otro. Kamēr šīs kūkas cepās, izrullēju jau trešo. Es to pārnesu uz cepešpannas un nosūta uz cepeškrāsni apakšējā līmenī. Tādējādi apmēram pusstundas laikā izcepu 10-12 kūkas.

Kā pagatavot perfekti plakanas kūkas medus kūkai

Uzreiz pēc cepšanas kūkas apgriežu ar konditorejas riņķi. Ja gredzena nav, izmantojiet pareiza izmēra apaļu plāksni.

Bet vēl pirms cepšanas ir jāpiemin viens svarīgs punkts. Kūkas jāsadursta ar dakšiņu. Tādējādi mīkla neveidosies ar burbuļiem, un kūkas izrādīsies plakanas un vienmērīgas.

Pēc cepšanas atdzesētās kūkas var likt maisiņā un droši atstāt 1-2 nedēļas uzglabāšanai. Tas ir, kūkas var pagatavot iepriekš, nevis vienā vakarā pagatavot visu kūku.

Kā salikt perfekti vienmērīgu medus kūku

Šeit jums ir nepieciešams konditorejas gredzens, bez tā nekādā veidā. Gredzens maksā 300-500 rubļu, un tas kalpos ļoti ilgi. Tajā var cept biskvītus, ja apakšu aptin ar foliju, vai taisi uzpūteni.

Kūkas un krēmu kārtās smērēju riņķī un piespiežu katru kūku, lai krēms vienmērīgi sadalītos. Beigās pārklāju ar pārtikas plēvi un lieku ledusskapī uz 3-4 stundām. Pēc tam noņemu gredzenu, kūku pārklāju ar nelielu daudzumu krējuma un pārkaisu ar drumstalām. Un atkal lieku ledusskapī, bet uz 5-6 stundām un vēlams uz nakti, lai kūka labi izmirkst.

Kā pagatavot sulīgu medus kūku

Medus kūkas sulīgumu regulē krējuma klātbūtne. Klasiskā medus kūka tiek pagatavota ar krējumu uz skābā krējuma. Skābais krējums iemērc sausas kūkas, un kūka kļūst mitra.

Jo mazāk krēma starp kārtām, jo ​​sausāka būs kūka. Lai iegūtu sulīgu medus kūku, jums vajadzētu uzņemt vairāk skābā krējuma, un labāk ir ņemt mazāku tauku saturu, jo šādā skābajā krējumā ir vairāk šķidruma.

Var šķist, ka pagatavot medus kūku ir grūti, taču tas ir tikai no pirmā acu uzmetiena. Vienkārši noskatieties manu video recepti un jums izdosies!

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Related posts

Indiešu stila lēcu zupa

Kartupeļu zupa ar puravu

Klasiskā vistas zupa

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Lasīt vairāk