Home » Sulīga vistas fileja: receptes, kas iekaros jūsu sirdi

Sulīga vistas fileja: receptes, kas iekaros jūsu sirdi

no Ilona Meija
0 Komentāri Ziedot

Kā pagatavot vistas fileju, lai tā būtu sulīga, garšīga un ēstgribu – lasiet materiālā.

Vistas fileja ir vienkārša un diētiska putna sastāvdaļa, ko var ēst pat zaudējot svaru. “Fileju” var cept, vārīt vai cept pēc savas patikas, galvenais, lai tā garšīga un sātīga. UNIAN pastāstīs, kā pagatavot vistas fileju par prieku visiem jūsu mīļajiem.

Iepriekš mēs runājām par to, kā pagatavot sulīgas vistas kotletes – recepte 15 minūtes.

Vistas fileja ar sieru pannā

Sastāvdaļas:

  • 2 lielas vistas filejas;
  • 100 grami cietā siera;
  • 1 ķekars zaļumu;
  • 2-3 ķiploka daiviņas;
  • 100 grami miltu;
  • sāls un pipari;
  • 100 grami augu eļļas.

Vistas fileju sagriež plānās šķēlītēs, izsit cauri plēvei. Sāli, piparus, saberž ar sasmalcinātu ķiploku. Katram filejas gabalam uzliek rīvētu sieru un sakapātus zaļumus. Aptiniet fileju ar rullīti un nostipriniet malas ar zobu bakstāmajiem. Apstrādājamo detaļu apviļā miltos un apcep uz pannas no abām pusēm līdz gatavībai.

Vistas fileja – sulīga Beef Stroganoff recepte

Sastāvdaļas:

  • 600 grami vistas filejas;
  • 2-3 ēdamkarotes skāba krējuma;
  • 1 ēdamkarote tomātu pastas;
  • 2 sīpoli;
  • 0,5 glāzes miltu;
  • 2 ēdamkarotes augu eļļas;
  • 1,5 glāzes buljona;
  • sāls pipari.

Vistas fileju nomazgā, nosusina, sagriež 1 cm gabaliņos, viegli nosit. Pagatavo mērci – sajauc tomātu pastu, saldo krējumu un buljonu. Sāli, piparus, uzvāra un noliek malā. Fileju apviļā miltos un liek caurdurī, lai liekie milti izbirst ārā. Smalki sagriež sīpolu, apcep uz pannas līdz zeltaini brūnai. Uzlieciet vistu un cepiet uz lielas uguns 5-6 minūtes. Gaļu pārliek traukā ar mērci un vāra uz lēnas uguns 15-20 minūtes. 

Vistas fileja karamelē ar ķiploku

Sastāvdaļas:

  • 300 gr vistas fileja;
  • 6 tējkarotes cukura;
  • 1-2 ķiploka daiviņas;
  • 1 tējkarote 9% etiķa;
  • 1 ēdamkarote sojas mērces;
  • melnie un sarkanie pipari;
  • baltais sezams.

Fileju nomazgā, sagriež 1 cm lielos gabalos.Uzkarsētā pannā ieber cukuru, pielej 1-2 tējk ūdens un pilnībā izšķīdina. Kad cukurs kļūst tumšāks, izklājiet filejas gabalus, samaisiet un apcepiet 7-10 minūtes zem vāka. Ķiplokus nomizo, sagriež šķēlēs un pievieno gaļai. Ielejiet sojas mērci, etiķi, pievienojiet piparus. Neaizmirstiet par to, cik ilgi cept vistas fileju pannā šādā formā – ne vairāk kā 3-4 minūtes bez vāka, līdz mērce sabiezē. Beigās gaļu noņem no uguns, pārkaisa ar sezama sēklām un pasniedz.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Jums var arī patikt

Leave a Comment

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors:

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.