Kad vēders ir tukšs, tad īstais laiks ķerties pie ēdiena pagatavošanas, kas būs pa spēkam ikvienam.
Nepieciešams:
- Viena paciņa ātri vārāmās nūdeles;
- 1 ola;
- Eļļa;
- Sojas mērce;
- Siers;
- Sāls, pipari;
- Paprikas pulveris;
- Čili pārslas
Pagatavošana:
Liek vārīties nūdeles.
Izcep vienu olu un noņem no pannas.
Nedaudz uzkarsētā pannā ber papriku un čili pārslas – visu nedaudz kopā sasilda.
Pievieno izvārītās nūdeles, iemaisa čili eļļā, pārlej nedaudz sojas mērces, pa virsu liek rīvētu sieru.
Kad siers izkusis, visu samaisa un liek bļodā. Pa virsu uzliek izcepto eļļu, pārber ar sāli un pipariem.
Pagatavošanu soli pa solim skaties video.
1 Komentārs
… [Trackback]
[…] Read More Info here to that Topic: baltijaszinas.lv/roltons-ar-ceptu-olu-vienkarsak-vairs-nevar-but/ […]