No 7.aprīļa līdz 16.aprīlim notiks Valmieras restorānu nedēļa, aģentūru LETA informēja Valmieras novada Tūrisma pārvaldes mārketinga speciāliste Baiba Misiņa.
Valmieras restorānu nedēļā piedalīsies septiņi Valmieras restorāni un kafejnīcas.
Šajā pavasarī īpašs akcents tiks likts uz maurloku, redīsu, puravu, sparģeļu, topinambūra, paipalu olu un nātru garšām. Restorānu nedēļas apmeklētāji varēs baudīt trīs kārtu maltīti 30 eiro vērtībā ar pieskaņotu dzērienu izlasi par papildu samaksu. Lai nobaudītu īpašos piedāvājumus, nepieciešams veikt iepriekšēju rezervāciju.
Savukārt Valmieras rudens restorānu nedēļa norisināsies no 10.novembra līdz 19.novembrim.
1 Komentārs