Čili ar ziedkāpostiem un kakao

Ēdiens, kuru izdosies gana ātri pagatavot un apmierināts būs ikviens. Viens svarīgs aspekts – šī čili pagatavošana arī ir ļoti ekonomiska. Citas tikpat gardas receptes meklē Instagram profilā @pipars.lv.

Nepieciešams:

  • 500g ziedkāposts;
  • 800g konservēti tomāti;
  • 400g konservētas pupiņas;
  • 1 sarkana paprika;
  • 2 vidēji burkāni;
  • 1 sīpols;
  • 1 ēd.k. kakao pulveris bez cukura;
  • čili pipars;
  • 1 lauru lapa;
  • 3 smaržīgo piparu graudiņi
  • sāls;

Pagatavošana:

Burkānus un papriku nomizo/iztīra un sagriež kubiņos. Sīpolu sagriež pēc iespējas smalāk. Ziedkāpostu sadala pēc iespējas mazākos ziediņos. Čili piparu sagriež smalkāk – ja bail, ka būs pārāk ass, sēkliņas izņem.

Katlā ar biezu apakšu uzkarsē 2 ēd.k. eļļas un apcep tajā sīpolu un burkānus. Ja vēlies pievienot gaļu, tad gaļu pievieno tagad un arī to apcep. Tad pievieno papriku, cep vēl 3-4 min. Pievieno ziedkāpostus, lauru lapu, piparus. Pievieno ūdeni – ūdenim jābūt tik daudz, lai tikko noklāj saturu. Apsedz ar vāku un sautē līdz dārzeņi ir mīksti, apm. 20 min.

Tad pievieno pēc garšas sāli, konservētus tomātus, kakao pulveri, čili un konservētas pupiņas. Apmaisa. Sautē vēl minūtes 10.

Pasniedz karstu ar krējumu. Pēc savas gaumes var pievienot zaļumus.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Related posts

Kā pagatavot Harija Potera kūku? Soli pa solim recepte

Tumšzaļās un siera vafeles: recepte barojošām brokastīm pusstundas laikā

Super kokteilis: elektrolītu dzēriena pagatavošana

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Lasīt vairāk