Flotes makaroni: noteikti gatavojiet saskaņā ar šo recepti

Mēs pastāstām, kā pagatavot jūras makaronus, lai visa ģimene prasītu vairāk.

Tiek uzskatīts, ka Fleet Pasta ir ēdiens, kas radies 1915. gadā sacelšanās laikā, kad jūrniekiem pēc smagas darba dienas makaronu un gaļas vietā deva miežu putru. Kopš tā laika šis ēdiens ir kļuvis par gardumu ne tikai tiem, kas dodas jūrā, bet arī parastiem cilvēkiem. UNIAN jums pastāstīs, kā pagatavot makaronus flotsky – klasisko recepti un tās citas interpretācijas.

Iepriekš mēs runājām par to, kā pagatavot makaronus, lai tie nesaliptu.

Flotes makaroni – leģendāra recepte
Sastāvdaļas:

  • 225 grami makaronu;
  • 275 grami liellopu gaļas;
  • 175 grami sīpolu;
  • 50 g sviesta;
  • 3 ēdamkarotes augu eļļas;
  • sāls, pipari;
  • 1,25 litri ūdens.

Sīpolus nomizo, sagriež kubiņos un apcep augu eļļā, līdz tie kļūst zeltaini. Pievieno 25 gramus sviesta un cep vēl 3-5 minūtes. Liellopu gaļu sasmalcina un sasmalcina ar gaļasmašīnu. Samalto liellopu gaļu 5 minūtes cep atsevišķā pannā, tad pievieno 1 ēdamkaroti augu eļļas, samazina temperatūru un cep 7-8 minūtes. Sajauc malto gaļu un sīpolus, pievieno sāli un piparus, pārklāj un atstāj atpūsties.

Katliņā uzvāriet ūdeni, sāli un pievienojiet makaronus. Vāriet saskaņā ar norādījumiem uz iepakojuma. Ielieciet makaronus cedītē un pievienojiet 25 g sviesta. Pievienojiet makaronus maltajai gaļai un sīpoliem un samaisiet, lai tie apvienotos.

Flotes makaroni ar sautējumu un dārzeņiem
Sastāvdaļas:

  • 175 grami makaronu;
  • 1 kārba sautējuma;
  • 1 sīpols;
  • 1 burkāns;
  • 2 ķiploku daiviņas;
  • 0,5 grami maltas kurkumas;
  • 1 tējkarote saldās paprikas;
  • sāls, pipari;
  • 2 ēd.k. augu eļļas;
  • 350 ml karsta ūdens.

Ielieciet makaronus pannā un aplejiet ar karstu ūdeni. Uzkarsē, nepalielinot karstumu, 8-12 minūtes. Pāris minūtes pirms vārīšanas beigām sāli sāliet pēc garšas.

Garšīgi flotes makaroni ar maltu vistas gaļu
Sastāvdaļas:

Sastāvdaļas:

Sastāvdaļas:

  • 250 grami makaronu;
  • 300 grami maltas vistas gaļas;
  • 1 sīpols;
  • 300 ml tomātu sulas;
  • 0,5 tējkarotes sāls;
  • 0,5 tējk. vistas gaļas garšvielu;
  • 2 ēd.k. augu eļļas;
  • 1-2 zariņi svaigu pētersīļu.

Sīpolu nomizo, sagriež nelielos kubiņos, apcep pannā ar augu eļļu, līdz kļūst zeltains. Pievieno malto vistas gaļu, ar lāpstiņu saberžot gabaliņus, un cep 10 minūtes. Iejauc vistas gaļas garšvielas un sāli. Pievieno makaronus, apcep 2 minūtes. Ielej tomātu sulu, uzkarsē zem vāka 2 minūtes un pasniedz.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Related posts

Kā pagatavot Harija Potera kūku? Soli pa solim recepte

Tumšzaļās un siera vafeles: recepte barojošām brokastīm pusstundas laikā

Super kokteilis: elektrolītu dzēriena pagatavošana

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Lasīt vairāk