Google sāks dzēst kontus, kas ir bijuši neaktīvi divus gadus

Loading

Google nesen atjaunināja savu neaktīvo kontu politiku — tagad, ja neesat pieteicies savā kontā divus gadus, tas tiks dzēsts. Tas nozīmē, ka zaudēsit piekļuvi visam, kas saistīts ar Google Workspace (Disks, Gmail, Dokumenti un citiem), kā arī savam YouTube kontam un Google fotoattēliem.

Pēc Google domām, šīs politikas izmaiņas ir saistītas ar drošības problēmām. Neaktīviem kontiem ir lielāks uzlaušanas risks, jo tajos bieži tiek izmantotas vecas paroles un bieži vien trūkst divu faktoru autentifikācijas, lai nodrošinātu papildu aizsardzības līmeni.

Kamēr jaunie noteikumi ir spēkā, Google sāks dzēst kontus no 2023. gada decembra, sākot ar tiem, kas tika izveidoti, bet nekad nav izmantoti. Pirms konta dzēšanas uz neaktīvo kontu saistīto e-pasta adresi tiks nosūtīti vairāki paziņojumi, brīdinot par dzēšanu.

Lai jūsu konts būtu aktīvs, jums vienkārši jāpiesakās vismaz reizi divos gados vai jāveic jebkādas darbības, piemēram, jālasa un jānosūta e-pasts, jāskatās Youtube videoklips vai jālejupielādē lietotne no Google Play veikala.

Avoti: PC Gamer

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Pievienojies un saņem svarīgākās Latvijas un pasaules ziņas!
Šis ir laiks, kad objektīva informācija par notiekošo ir svarīgāka nekā jebkad agrāk. Mēs jums sniegsim šādas ziņas. Apstipriniet savu vēlmi saņemt ziņas, nospiežot pogu "Pievienojies", un jūs nepalaidīsiet garām svarīgu informāciju par notiekošo Latvijā un pasaulē.
Pievienojies un saņem svarīgākās Latvijas un pasaules ziņas!
Šis ir laiks, kad objektīva informācija par notiekošo ir svarīgāka nekā jebkad agrāk. Mēs jums sniegsim šādas ziņas. Apstipriniet savu vēlmi saņemt ziņas, nospiežot pogu "Pievienojies", un jūs nepalaidīsiet garām svarīgu informāciju par notiekošo Latvijā un pasaulē.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Tulkot »

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: