Indiešu stila lēcu zupa

Sastāvdaļas:

  • 1 kauss sarkanās lēcas
  • 2 ēdamkarotes eļļas
  • 1 sīpols, sagriezts
  • 2 ķiploka daiviņas, saspiestas
  • 1 ingvera gabals (apmēram 2 cm), sarīvēts
  • 1 tējkarote kurkumas
  • 1 tējkarote garšvielu maisījuma (kā curry powder)
  • 1 burkāns, sagriezts
  • 1 bundža tomātu, sasmalcinātu
  • 4 kausi dārzeņu buljona vai ūdens
  • Sāls un pipari pēc garšas
  • Svaiga koriandra, dekorēšanai

Pagatavošana:

  1. Sagatavo lēcas: Rūpīgi izskalo lēcas zem tekoša ūdens.
  2. Apcep dārzeņus: Uzkarsē eļļu katliņā, pievieno sīpolu, ķiplokus un ingveru. Apcep, līdz sīpoli kļūst caurspīdīgi.
  3. Pievieno garšvielas: Pievieno kurkumu un garšvielu maisījumu, samaisi un apcep 1 minūti.
  4. Pievieno lēcas un buljonu: Pievieno lēcas, burkānu un sasmalcinātus tomātus. Pārlej ar buljonu un vāri apmēram 25-30 minūtes, līdz lēcas ir mīkstas.
  5. Pasniedz: Pasniedz karstu, dekorējot ar svaigu koriandru.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Related posts

Kartupeļu zupa ar puravu

Klasiskā vistas zupa

Dārzeņu zupa ar pupiņām

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Lasīt vairāk