Kā pagatavot kartupeļu sveci: degs septiņas stundas, ja ievērosiet šos norādījumus

a557665b a14084c365060538fa518ce3596d3e77

Šī mājās gatavotā svece noteikti nesmēķēs

Ņemot vērā energosistēmas jaudas trūkumu, ukraiņiem ir jāpierod pie regulāriem elektroenerģijas padeves pārtraukumiem. Taču mēs neesam vāji cilvēki, un pat dažādu gaismas avotu augstās cenas neļauj mums pārtraukt izgudrot veidus, kā, piemēram, no improvizētiem materiāliem izgatavot sveces.

Izmantojot tālāk aprakstīto metodi, svece ir daudz mazāk apdegumu nekā tad, ja vates vai drānas dakts izmantošanai. Kā mājās no kartupeļiem pagatavot sveces, raksta Ukr.Media.

Kā no kartupeļiem pašu rokām pagatavot ilgi degošu sveci
Jums būs nepieciešams:

dziļa māla vai stikla bļoda (ne plastmasas).
kartupeļi
dakts
saulespuķu eļļa (rafinēta)

Soli pa solim:

Ielej bļodā apmēram 100 ml saulespuķu eļļas.
Izgrieziet kartupeļos apmēram 2 cm lielu atveri. Izveidojiet caurumu dakts atveres vidū. Tam ir cieši jātur dakts, lai tas nejauši neizkrist.
Kartupeli un daktiņu iemērciet saulespuķu eļļā. Vītne var būt kurpju aukla, marles pārsējs vai parasta virve.
Izvelciet daktu caur caurumu, ko esam izveidojuši kartupelī. Augšpusē jābūt apmēram 0,5 cm.
Ielieciet kartupeļu sveci traukā ar saulespuķu eļļu. Aizdedziniet daktu.

 

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Related posts

Piektdienas horoskops: 1. novembris

Ceturtdienas horoskops: 31. oktobris

Indiešu stila lēcu zupa

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Lasīt vairāk