Kā un kur labāk uzglabāt cukini un baklažānus?

Cik ilgi tie var palikt ledusskapī, vai arī labāk izvēlēties citu uzglabāšanas vietu?

Ledusskapī augļus var uzglabāt pat vairākas nedēļas.

Bet vislabākais veids, kā pagarināt glabāšanas laiku, ir koka kastītē ievietot nemazgātus cukini un baklažānus, bet notīrītus no netīrumiem ar sausu drānu. Kastīte ar dārzeņiem jānovieto sausā vietā.

Jūs varat sasaldēt šos dārzeņus. Bet, ja tos sasaldē, sagriežot kubiņos, apļos utt., produkts iegūs skābenu garšu.

Tāpēc pirms sasaldēšanas dārzeņus nepieciešams pārstrādāt: sagrieziet baklažānus un cukini sev ērtā veidā un ievietojiet tos elektriskajā žāvētājā (uz 2 stundām 60°C) vai cepeškrāsnī (uz 1-1,5 stundām 70°C) . Pēc tam salieciet to maisiņos un ievietojiet saldētavā.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Related posts

Barista pats: ko pievienot kafijai, lai uzlabotu garšu

Vitamīni un kafija: 5 kombinācijas, kas noliegs visas priekšrocības

Kā atbrīvoties no punduriem, kas parādījušies istabas ziedos?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Lasīt vairāk