Kartupeļu zupa ar puravu

Sastāvdaļas:

  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • 1 puravs, sagriezts
  • 3 kartupeļi, sagriezti
  • 1 burkāns, sagriezts
  • 1 l dārzeņu buljona
  • Sāls un pipari pēc garšas
  • 1/2 kauss krējuma (pēc izvēles)
  • Svaigs dilles vai pētersīļi, dekorēšanai

Pagatavošana:

  1. Apcep puravu: Uzkarsē sviestu katliņā, pievieno puravu un apcep līdz mīksts.
  2. Pievieno dārzeņus: Pievieno kartupeļus un burkānu, samaisi un apcep vēl 5 minūtes.
  3. Pievieno buljonu: Pievieno dārzeņu buljonu un vāri apmēram 20-25 minūtes, līdz kartupeļi ir mīksti.
  4. Blenderējiet zupu: Zupu sablenderē līdz viendabīgai konsistencei. Ja vēlies krēmīgāku zupu, pievieno krējumu un samaisi.
  5. Pasniedz: Dekorē ar svaigām dillēm vai pētersīļiem un pasniedz karstu.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Related posts

Indiešu stila lēcu zupa

Klasiskā vistas zupa

Dārzeņu zupa ar pupiņām

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Lasīt vairāk