Klasiskā tomātu zupa

Sastāvdaļas:

  • 1 kg tomātu (vai 1 bundža tomātu)
  • 1 sīpols, sagriezts
  • 2 ķiploka daiviņas, saspiestas
  • 1 burkāns, sagriezts
  • 1 buljona kubiņš
  • Sāls, pipari, olīveļļa
  • Svaigs baziliks (pēc izvēles)

Pagatavošana:

  1. Sildī olīveļļu katliņā un pievieno sīpolu un ķiploku. Apcep līdz zeltaini brūni.
  2. Pievieno burkānu un tomātus (ja izmanto svaigus, iepriekš tos var noberzt).
  3. Pievieno buljona kubiņu un ūdeni, ļauj vārīties 20-30 minūtes.
  4. Iemaisa zupu ar blenderi līdz viendabīgai masai.
  5. Pasniedz ar svaigu baziliku.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Related posts

Indiešu stila lēcu zupa

Kartupeļu zupa ar puravu

Klasiskā vistas zupa

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Lasīt vairāk