Home » Klasiskā vistas zupa

Klasiskā vistas zupa

no Ilona Meija
0 Komentāri Ziedot

Sastāvdaļas:

  • 1 vistas fileja (vai vesela vista)
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 1 sīpols, sagriezts
  • 2 burkāni, sagriezti
  • 2 stublāji selerijas, sagriezti
  • 2 ķiploka daiviņas, saspiestas
  • 1 l dārzeņu buljona vai ūdens
  • 1 kauss rīsu (vai makaronu)
  • Sāls un pipari pēc garšas
  • Svaigs pētersīlis vai timiāns

Pagatavošana:

  1. Sagatavo vistas fileju: Ja izmanto veselu vistu, vārīšanu uzsāk ar to. Uzvāri ūdeni, pievieno vistu, sīpolu, burkānus un selerijas. Vāri apmēram 30-40 minūtes.
  2. Izņem un sagriez fileju: Izņem vistu no buljona, atdzesē un sagriež mazos gabaliņos.
  3. Pievieno dārzeņus: Atpakaļ buljonā pievieno ķiplokus, rīsus (vai makaronus) un vāri līdz tie ir gatavi.
  4. Pievieno vistu: Pievieno sagriezto vistu, piedod sāli un piparus. Vāri vēl 5-10 minūtes.
  5. Pasniedz: Dekorē ar svaigiem pētersīļiem vai timiānu un pasniedz karstu.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Jums var arī patikt

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors:

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.