Klasiskā vistas zupa

Sastāvdaļas:

  • 1 vistas fileja (vai vesela vista)
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 1 sīpols, sagriezts
  • 2 burkāni, sagriezti
  • 2 stublāji selerijas, sagriezti
  • 2 ķiploka daiviņas, saspiestas
  • 1 l dārzeņu buljona vai ūdens
  • 1 kauss rīsu (vai makaronu)
  • Sāls un pipari pēc garšas
  • Svaigs pētersīlis vai timiāns

Pagatavošana:

  1. Sagatavo vistas fileju: Ja izmanto veselu vistu, vārīšanu uzsāk ar to. Uzvāri ūdeni, pievieno vistu, sīpolu, burkānus un selerijas. Vāri apmēram 30-40 minūtes.
  2. Izņem un sagriez fileju: Izņem vistu no buljona, atdzesē un sagriež mazos gabaliņos.
  3. Pievieno dārzeņus: Atpakaļ buljonā pievieno ķiplokus, rīsus (vai makaronus) un vāri līdz tie ir gatavi.
  4. Pievieno vistu: Pievieno sagriezto vistu, piedod sāli un piparus. Vāri vēl 5-10 minūtes.
  5. Pasniedz: Dekorē ar svaigiem pētersīļiem vai timiānu un pasniedz karstu.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Related posts

Indiešu stila lēcu zupa

Kartupeļu zupa ar puravu

Dārzeņu zupa ar pupiņām

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Lasīt vairāk