Klasiskā vistas zupa

Sastāvdaļas:

  • 1 vistas fileja (vai vesela vista)
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 1 sīpols, sagriezts
  • 2 burkāni, sagriezti
  • 2 stublāji selerijas, sagriezti
  • 2 ķiploka daiviņas, saspiestas
  • 1 l dārzeņu buljona vai ūdens
  • 1 kauss rīsu (vai makaronu)
  • Sāls un pipari pēc garšas
  • Svaigs pētersīlis vai timiāns

Pagatavošana:

  1. Sagatavo vistas fileju: Ja izmanto veselu vistu, vārīšanu uzsāk ar to. Uzvāri ūdeni, pievieno vistu, sīpolu, burkānus un selerijas. Vāri apmēram 30-40 minūtes.
  2. Izņem un sagriez fileju: Izņem vistu no buljona, atdzesē un sagriež mazos gabaliņos.
  3. Pievieno dārzeņus: Atpakaļ buljonā pievieno ķiplokus, rīsus (vai makaronus) un vāri līdz tie ir gatavi.
  4. Pievieno vistu: Pievieno sagriezto vistu, piedod sāli un piparus. Vāri vēl 5-10 minūtes.
  5. Pasniedz: Dekorē ar svaigiem pētersīļiem vai timiānu un pasniedz karstu.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Related posts

Piektdienas horoskops: 1. novembris

Ceturtdienas horoskops: 31. oktobris

Indiešu stila lēcu zupa

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Lasīt vairāk