Ko pievienot kafijai, lai izvairītos no vēdera uzpūšanās

Loading

Eksperti uzskata, ka kanēļa pievienošana kafijai atvieglos bieži sastopamu rīta problēmu.

Vēdera uzpūšanos var izraisīt vairāki faktori, tostarp slikta gremošana. Tāpēc pretiekaisuma sastāvdaļu pievienošana savam uzturam ir lielisks veids, kā uzturēt veselīgu gremošanas sistēmu un izvairīties no šīs problēmas.

Uztura speciālisti ir norādījuši, ka kanēlis ir lieliska pretiekaisuma garšviela, ko pievienot kafijai, jo tajā ir spēcīgi antioksidanti un pretiekaisuma savienojumi, kas var palīdzēt mazināt iekaisumu organismā.

Kanēlis satur arī kanēļa aldehīdu – antioksidantu savienojumu, kas palīdz gremošanas procesā un mazina vēdera pūšanos. Turklāt kanēlis lieliski noder, lai rīta kafijai pievienotu saldumu bez cukura vai mākslīgo saldinātāju piedevas, padarot to par lielisku alternatīvu.

Eksperti iesaka pievienot kanēli kafijai, vai nu pārkaisa to uz kafijas biezuma pirms pagatavošanas, vai arī iemaisa to gatavajā kafijā.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Pievienojies un saņem svarīgākās Latvijas un pasaules ziņas!
Šis ir laiks, kad objektīva informācija par notiekošo ir svarīgāka nekā jebkad agrāk. Mēs jums sniegsim šādas ziņas. Apstipriniet savu vēlmi saņemt ziņas, nospiežot pogu "Pievienojies", un jūs nepalaidīsiet garām svarīgu informāciju par notiekošo Latvijā un pasaulē.
Pievienojies un saņem svarīgākās Latvijas un pasaules ziņas!
Šis ir laiks, kad objektīva informācija par notiekošo ir svarīgāka nekā jebkad agrāk. Mēs jums sniegsim šādas ziņas. Apstipriniet savu vēlmi saņemt ziņas, nospiežot pogu "Pievienojies", un jūs nepalaidīsiet garām svarīgu informāciju par notiekošo Latvijā un pasaulē.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Tulkot »

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: