Kokospiena zupa ar garnelēm

Šādā vasarā kā šogad vakariņās tā vien kārojas kāda silta zupa. Izmēģini šo gardo ēdienu un vēders priecāsies. Citas tikpat gardas receptes meklē šajā Instagram profilā – @ms.svece.

Nepieciešams:

  • Sīpoli;
  • Burkāni;
  • Ķiploki;
  • Paprika;
  • Cukīni;
  • Citronzāle;
  • Karijs;
  • Buljons (aptuveni 1/2 l);
  • 1 bundža kokospiens;
  • Ātri vārāmie makaroni (rolton veidīgie);
  • Garneles

Pagatavošana:

Ņem katlu, tajā liek eļļu, kuru uzkarsē. Liek cepties sagrieztus sīpolus, burkānus un ķiplokus – ik pa laikam apmaisa. Pievieno sagrieztu papriku un cukīni. Ja garšo, droši var pievienot arī sagrieztu citronzāli.

Pievieno kariju un buljonu, apmaisa. Lej klāt kokospienu un pieber paciņu rolton veidīgos makaronus un atkausētas saldētās garneles. Visu vāra, kamēr dārzeņi, makaroni un garneles gatavas. Beigās pievieno kādu ēdamkaroti zivju mērces.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Related posts

Kā pagatavot Harija Potera kūku? Soli pa solim recepte

Tumšzaļās un siera vafeles: recepte barojošām brokastīm pusstundas laikā

Super kokteilis: elektrolītu dzēriena pagatavošana

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Lasīt vairāk