Krāsnī cepti kabači ar tomātiem un sieru

Tas brīdis ir klāt – laiks galdā celts dažādus kabaču ēdienus. Šajā reizē pagatavo gardas uzkodas ar kabačiem – vēlams jaunajiem, jo tiem būs pavisam maiga un plāna miziņa.

Nepieciešams:

  • kabači – 400 g;
  • tomāti – 3 gb;
  • siers – 100 g;
  • majonēze – 60 g;
  • sīpoli – 2 gb;
  • ķiploki – 2 daiviņas;
  • pētersīļi – 30 g;
  • sāls, pipari – pēc garšas

Pagatavošana:

Uz vidējā izmēra rīves sarīvējiet sieru, sakapājiet pētersīļus un ķiplokus. Visas šīs sastāvdaļas sajauciet kopā ar majonēzi un kārtīgi samaisiet. Pētersīļu vietā jūs varat izmantot dilles vai arī varat sajaukt pētersīļus kopā ar dillēm – tā arī sanāks ļoti garšīgi.

Pēc tam sagrieziet kabačus 0,5 – 1 cm biezās ripās. Tāpat šķēlēs sagrieziet tomātus un sīpolus.

Cepešpannu apsmērējiet ar saulespuķu eļļu un uz tās izkārtojiet kabaču ripiņas. Uzberiet uz tām sāli un piparus pēc garšas. Uz kabaču ripām uzlieciet sīpolu un tomātu šķēlītes, kā arī siera, zaļumu un majonēzes maisījumu.

Lieciet 180C uzkarsētā cepeškrāsnī cepties uz aptuveni 30 minūtēm.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Related posts

Indiešu stila lēcu zupa

Kartupeļu zupa ar puravu

Klasiskā vistas zupa

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Lasīt vairāk