Lasīšanas Laiks:41 Sekunde(-s)

Sastāvdaļas

  • Lavašs
  • 1 paciņa kausētā siera
  • 250 g šķiņķa
  • Buntīte diļļu
  • 1 tomāts
  • majonēze
  • 1 marinēts gurķis
  • Pārtikas plēve vai follijs

Pagatavošana

20 min

1. Visu sagatavo.

Foto: Kristaps Gerliņš

2. Vienādi apsmērē lavašu ar kausēto sieru (labāk pirms smērēsanas sieru turēt istabas temp. lai būtu vieglāk uzsmērēt).

Foto: Kristaps Gerliņš

3. Dilles sakapā, šķiņķi sagriež aptuveni tādos gabaliņos.

Foto: Kristaps Gerliņš

4. Uz lavaša vienādi izklāj šķiņķa gabaliņus, pārber dilles.

Foto: Kristaps Gerliņš

5. Sagriež tomātu ripās, bet gurķi salmiņos. Tad pa vidu liek tomātu strēmeli un blakus liek gurķa strēmeli, pa virsu izklāj majonēzi, lai būtu sulīgāks.

6. Cieši sarullē.

Foto: Kristaps Gerliņš

7. Satin lavašu pārtikas plevē vai follijā un ieliek ledusskapī uz 1h lai lavašs savelkās ar gardumiem, tad ņem ara un sagriež gabalos, un pasniedz kā vien gribās.

8. Lai labi garšo!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Previous post Lavašs ar vistas girosu un dārzeņiem
Next post Lavašs ar mazsālītu lasi un lociņiem