Lasīšanas Laiks:33 Sekunde(-s)

Sastāvdaļas

  • Lavašs
  • olas
  • Tuncis (konservēts)
  • zaļumi
  • sāls
  • Garšvielas
  • Malti melnie pipari
  • majonēze

Pagatavošana

30 min

1. Šim nolūkam garšīgāks ir armēņu lavašs.

2. Pildījumam ņem vārītas olas un savā sulā konservētu tunci, ko saspaida ar dakšiņu.

3. Pievieno vārītu, sasmalcinātus zaļumus, vegetu, sāli, maltus melnos piparus un majonēzi. Visu samaisa.

4. Lavašu izklāj uz galda un ļoti plānā kārtiņā pārziež ar pildījumu. Ja to liks biezā slānī, ēdiens būs ļoti mitrs.

5. Satin rullī un ietin celofāna plēvē. Galus aizloka ciet un uz nakti liek ledusskapī (var uzlikt arī slogu).

6. Nākamajā rītā pasniedz sagrieztu šķēlēs.

7. Garšīgs brokastu ēdiens, ko var piedāvāt sviestmaizes vietā.

8. Labu apetīti!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Previous post Otrdien Latvijā vietām iespīdēs saule
Next post Lavašs ar vistas girosu un dārzeņiem