Lasīšanas Laiks:30 Sekunde(-s)

Vistas girosa vietā var izmantot vienkārši kūpinātu vistiņu vai aizstāt ar kūpinātu cūkgaļas gabaliņu kādu.

Sastāvdaļas

  • 1 armēņu lavašs
  • 300-50 g vistas giross
  • 200 g kausēts siers
  • 1/2 sarkana paprika
  • 1/2 garais gurķis
  • 30 g lociņi
  • 15 g dilles

Pagatavošana

260 min

1. Dārzeņus, zaļumus un vistu sagriež mazos gabaliņos.

2. Lavašu apziež kārtīgi ar kausēto sieru – uzmanīgi, lai to nesaplēstu. Vēlams noturēt istabas temperatūrā, lai mīkstāks un vieglāk klājas.

3. Tad uz lavaša ber visas sastāvdaļas – secībai nav nozīmes.

4. Sarullē, ietin pārtikas plēvē un liek ledusskapī uz 3-4 stundām.
Griež un bauda!

Labu apetīti!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Previous post Lavašs ar tunci
Next post Lavašs ar šķiņķi