Mājās gatavots vistas

Viena no vienkāršākajām un populārākajām risoto receptēm mājās ir ar vistu. Trauks neaizņems daudz laika, bet tikai priecēs ar savu garšu. Pasniedziet to pusdienās vai vakariņās.

Gatavošanas laiks: 35 minūtes

Gatavošanas laiks: 20 minūtes

Porcijas – 4

Sastāvdaļas:

Rīsi – 400 gr.
Vistas fileja – 300 gr.
Sīpoli – 1 gab.
Ķiploki – pēc garšas.
Sāls – pēc garšas.
Parmezāna siers – 80 gr.
Sviests – 50 gr.
Olīveļļa – 60 ml.
Sausais baltvīns – 200 ml.
Buljons – 1 ēd.k.
Gatavošanas process:

  1. Sagatavosim nepieciešamos produktus. Fileju iepriekš atkausē un smalki sarīvē parmezānu.
  2. Sviestā un olīveļļā apcep sasmalcinātu sīpolu un ķiploka daiviņas.
  3. Šeit liekam arī rīsus.
  4. Ēdienu pārlej ar sausu baltvīnu. Samaisiet un ļaujiet dzērienam iztvaikot.
  5. Ielejiet glāzi buljona. Pievieno sāli. Vāra uz lēnas uguns apmēram 15 minūtes.
  6. Traukā pievieno iepriekš apceptus vai vārītus vistas gabaliņus.
  7. Apkaisiet maisījumu ar parmezānu un viegli mīciet.
  8. Gatavo vistas risoto sadali porcijās un pasniedz. Jūs varat mēģināt!

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Related posts

Indiešu stila lēcu zupa

Kartupeļu zupa ar puravu

Klasiskā vistas zupa

1 Komentārs

AntitsHiz 30. augusts, 2024. - 03:46
The only stories I have heard about IUDs are bad stories, but I guess the same could be said for Deop dapoxetine priligy
Add Comment

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Lasīt vairāk