Mediterranean Quinoa Salad

Sastāvdaļas:

  • 1 kauss kvinojas
  • 1 kāposta galva, sagriezts kubiņos
  • 1 tomāts, sagriezts kubiņos
  • 1/2 sīpola, sagriezta
  • 1/4 kauss olīvas
  • 1/4 kauss fetas siera
  • Svaigs pētersīlis
  • Olīveļļa, citrona sula, sāls, pipari

Pagatavošana:

  1. Izvāra kvinoju un ļauj atdzist.
  2. Sajauc visas dārzeņus un kvinoju lielā bļodā.
  3. Pievieno fetas sieru un olīvas.
  4. Aplej ar olīveļļu, citrona sulu, sāli un pipariem.
  5. Pasniedz atdzesētu.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Related posts

Indiešu stila lēcu zupa

Kartupeļu zupa ar puravu

Klasiskā vistas zupa

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Lasīt vairāk