Nesaldināta biezpiena sautējums ar dārzeņiem: garšīgs vasaras ēdiens

Ja jums patīk biezpiena sacepumi, bet vēlaties izmēģināt nesaldinātu versiju, šī recepte jums būs piemērota. Un pildījumam varat izvēlēties jebkurus dārzeņus, raksta “Focus”.

Apcepumu var pagatavot pannā, taču tas būs garšīgāks un ātrāks cepeškrāsnī.

Biezpiena kastrolis ar dārzeņiem

Sastāvdaļas:

biezpiens – 400 g;
saldēti dārzeņu maisījumi – 400 g;
2 olas;
rīsu milti – 60 g;
olīveļļa – 2 ēd.k;
kaltēts baziliks – 1 tējkarote;
2 ķiploku daiviņas;
sāls, svaigi malti melnie pipari.

Sagatavošana:

1. Sasmalciniet ķiplokus. Uzkarsē pannu ar eļļu, ievieto ķiplokus, nedaudz samaisa un pievieno dārzeņus. Gatavojiet piecas minūtes zem vāka uz vidējas uguns. Pēc garšas pievieno sāli un piparus un pievieno kaltētu baziliku.

2. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 °C. Izsmērējiet formu ar eļļu. Samaisiet biezpienu ar olām, pievienojiet šķipsniņu sāls un rīsu miltus un labi samaisiet.

3 Dārzeņus sajauc ar biezpiena maisījumu, ievieto veidnē un cep 30-35 minūtes. Pasniedziet kastroli siltu.

Kastrolim var izmantot arī svaigus dārzeņus – brokoļus, ziedkāpostus, burkānus, saldos piparus, zaļos zirnīšus, sparģeļu pupiņas.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Related posts

Indiešu stila lēcu zupa

Kartupeļu zupa ar puravu

Klasiskā vistas zupa

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Lasīt vairāk