Pildītas kotletes

Kad apnikušas parastās kotletes vai karbonādes, laiks ķerties pie kā nedaudz sarežģītāka, bet tik pat garšīga. Šajā reizē izmēģini pagatavot pildītās kotletes.

Nepieciešams:

  • Liellopa maltā gaļa 300 g;
  • Sīpols 1/2 gab;
  • Baltmaize 50 g (ūdens vai piens ap 100 ml);
  • Sāls, pipari;
  • Rīvamize panējumam 100 g;
  • Eļļa

Pildījums:

  • Pētersiļi 2-3 ēdamkarotes;
  • Sīpols 1/2 gab;
  • Vārīta ola 1 gab;
  • Rīvmaize 30 g;
  • Sāls, pipari

Pagatavošana:

Sīpolus sīki sagriež, apcep eļļā. Maizi aplej ar ūdeni.

Olu, pētersīļus sakapāt, pievienot 1/2 apceptos sīpolus, rīvmaizi 30g, sāli, piparus, samaisīt, masu sadalīt 4 daļās.

Maizi samīcīt, pievienot apceptu atlikušo sīpolu, malto gaļu, sāli, piparus pēc garšas, visu kārtīgi samaisīt.

Gaļas masu sadalīt 4 daļās, katru uzlikt uz pārtikas plēves, izveidot plācenīti, tad likt iekšā pildījumu, galus ar plēves palīdzību saspiež kopā (veidojot garenu kotleti), apviļāt rīvmaizē. Apcept sakarsētā eļļā no abām pusēm, tad kotletes pārliek cepamā formā, cep cepeškrāsnī 180C* 20-25 minūtes (gatavību pārbauda ar kociņu, ja sula gaiša gatavs, ja rozā – paturi vēl 5-10 minūtes cepeškrāsnī).

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Related posts

Indiešu stila lēcu zupa

Kartupeļu zupa ar puravu

Klasiskā vistas zupa

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Lasīt vairāk