Pildīti kabači

Stuffed zucchini with mushrooms and cheese on a wooden table

Ir sācies īstais kabaču laiks – tos var ēst gan ceptus, gan sautētus, gan visādi citāti pagatavotus. Šoreiz izmēģini pildītus kabačus!

Nepieciešams:

  • 2 kabači;
  • 1 ola;
  • 4 mazie tomātiņi;
  • 50 g fetas siers;
  • 2 ēdamkarotes pētersīļi;
  • sāls;
  • pipari;
  • čili piparu pārslas;
  • 4 ēdamkarotes mocarellas siera

Pagatavošana:

Ņem kabačus un tiem izgrebj viducīšus – izgriezto kabaču masu nemet ārā, bet gan sagriež mazos gabaliņos.

Sakuļ olu, tai pievieno klāt sagrieztus tomātus, sagrieztos kabaču gabaliņus, fetas sieru, pētersīļus, sāli un piparus – visu samaisa un pilda kabačos.

Pa virsu pārber sarīvētu mocarellas sieru.

Cep 200 grādos aptuveni 30 minūtes.

Video recepti un citas gardu ēdienu idejas meklē šajā Instagram profilā – essen_paradies.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Related posts

Indiešu stila lēcu zupa

Kartupeļu zupa ar puravu

Klasiskā vistas zupa

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Lasīt vairāk