Pildīti kabači

Stuffed zucchini with mushrooms and cheese on a wooden table

Ir sācies īstais kabaču laiks – tos var ēst gan ceptus, gan sautētus, gan visādi citāti pagatavotus. Šoreiz izmēģini pildītus kabačus!

Nepieciešams:

  • 2 kabači;
  • 1 ola;
  • 4 mazie tomātiņi;
  • 50 g fetas siers;
  • 2 ēdamkarotes pētersīļi;
  • sāls;
  • pipari;
  • čili piparu pārslas;
  • 4 ēdamkarotes mocarellas siera

Pagatavošana:

Ņem kabačus un tiem izgrebj viducīšus – izgriezto kabaču masu nemet ārā, bet gan sagriež mazos gabaliņos.

Sakuļ olu, tai pievieno klāt sagrieztus tomātus, sagrieztos kabaču gabaliņus, fetas sieru, pētersīļus, sāli un piparus – visu samaisa un pilda kabačos.

Pa virsu pārber sarīvētu mocarellas sieru.

Cep 200 grādos aptuveni 30 minūtes.

Video recepti un citas gardu ēdienu idejas meklē šajā Instagram profilā – essen_paradies.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Related posts

Kā pagatavot Harija Potera kūku? Soli pa solim recepte

Tumšzaļās un siera vafeles: recepte barojošām brokastīm pusstundas laikā

Super kokteilis: elektrolītu dzēriena pagatavošana

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Lasīt vairāk