Pilnvērtīgas angļu brokastis

Lai to pagatavotu līdz pilnībai, vienlaicīgi jāizmanto divi degļi un cepeškrāsns. Jums ir nepieciešamas sastāvdaļas, lai visi kopā nonāktu līdz finiša līnijai. Tās ir angļu brokastis, un ir arī skotu brokastis, kas no angļu brokastīm atšķiras ar to, ka maizes grauzdiņus grauzdē speķa, desiņu un asinsdesiņu tauku atlikumos.

SASTĀVDAĻAS
PORCIJAS 2

  1. Vistas ola – 2 gab.
  2. Cūkgaļas desas – 2 vienības
  3. Asins desa – 50 g
  4. Tomāti – 1 gab.
  5. Champignons – 3 gab.
  6. Pupiņas tomātu mērcē – 50 g
  7. Bacon – 50 g
  8. Piens – 1 ēdamkarote
  9. Sviests – 20 g
  10. Grauzdiņš – 2 gab.
  11. Sāls – pēc garšas
  12. Augu eļļa – 50 ml
  13. Malti melnie pipari – pēc garšas
  14. HP brūnā mērce -1 ēdamkarote

ĒDIENA GATAVOŠANAS INSTRUKCIJA

1. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 180 grādiem, un uzkarsējiet grila pannu.

2. Pannā ielejiet nedaudz augu eļļas un apcepiet tajā cūkgaļas desiņas (desiņām jābūt dabīgā apvalkā, kas pildīts ar rupji samaltu, salvijas smaržā smaržojošu malto gaļu, un tās ir ražotas Lielbritānijā vai pēc britu tehnoloģijas. Ja nevarat atrast desas ar salvijas smaržu, izmantojiet citas cūkgaļas desas).

3. Tiklīdz desiņas ir apbrūnējušas (ja tā var teikt par ēdieniem, kas kļūst brūni), pārlieciet tās uz cepšanas paplātes un ielieciet to cepeškrāsnī uz 10 minūtēm.

4. Lieciet plānas speķa šķēles uz pannas un cepiet tās, apgriežot, līdz speķis kļūst gandrīz kā cūkgaļas šķēle. Tad izņemiet speķi no pannas un novietojiet to uz papīra dvieļa, lai no speķa notecētu liekais tauku daudzums (ņemot vērā šo brokastu tauku saturu, tas, protams, ir dīvaini, bet daudzi tā dara, iespējams, ne tik daudz diētisku, cik estētisku apsvērumu dēļ: lai speķa šķēles neatstātu brūnu tauku plankumu).

5. Uz speķa un desas taukiem apcep tomātu ar nogriezto tomāta daļu, ko krievu valodā dēvē par pakaļgalu.

6. Pievienojiet tomātu mērcē mērcētās pupiņas, vienkārši izslaucot tās no burciņas, tad atlikušajā cepeškrāsas daļā ievietojiet uz pusēm pārgrieztas sēnes un asinsdesas šķēles. Visu apcep, laiku pa laikam maisot vai pagriežot.

7. Vienlaikus viegli saputojiet olas ar pienu, sāli un maltiem melnajiem pipariem. Uzkarsē citu pannu (ne grilu, bet parastu plakanu pannu vai seklu katliņu) ar sviestu un ielej tajā olu maisījumu. Apcep to, nepārtraukti maisot, lai plānā olu kārtiņa sarecētu dzeltenā, gabaliņveidīgā masā. Tiklīdz pannā vairs nav šķidruma un viss maisījums ir viendabīga olu kultenīšu masa, noņemiet pannu no uguns.

Uzlieciet olu kulteni uz liela šķīvja. Izņemiet desiņas no cepeškrāsns un nolieciet tās uz tā paša šķīvja. Uz tā paša šķīvja nolieciet tomātu, pupiņas, sēnes, speķi, asinsdesu un vienu vai divas baltmaizes šķēles. Uzlejiet uz šķīvja brūno mērci un pasniedziet. Šādām brokastīm piemērots dzēriens šķiet tikai alus vai porteris. Vismaz karalienes Viktorijas laikā, kad šis kanons tika izveidots, viņi bija tie, kas no rīta dzēra.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Related posts

Indiešu stila lēcu zupa

Kartupeļu zupa ar puravu

Klasiskā vistas zupa

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Lasīt vairāk