Recepte: Bergenas pankūkas

Loading

Brīvdienu rīti nav iedomājami bez gardām, tikko ceptām pankūkām. Piekritīsi? Ja gribas ko jaunu, izmēģini šo pankūku recepti.

Nepieciešams:

  • 5 olas;
  • 1 litrs milti;
  • 150-200 g cukurs;
  • 1 litrs tīrkultūra (var būt arī kefīrs);
  • 75 g sviests;
  • 1 tējkarote briežraga sāls;
  • 1 tējkarote dzeramā soda;
  • Vaniļas aromatizētājs vai vaniļas cukurs.

Pagatavošana:

Olas saputo ar cukuru, maisot pievieno sodu, briežraga sāli, vaniļas aromatizētāju un miltus.

Beigās iecilā karsta ūdens peldē izkausētu sviestu.

Ļauj mīklai pastāvēt vismaz 20 min.

Cep uz lēnas uguns, eļļas vietā izmantojot sviestu.

Kad sāk parādīties burbulīši, apgriež uz otru pusi.

Pasniedz ar ievārījumu vai krējumu pēc patikas.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Pievienojies un saņem svarīgākās Latvijas un pasaules ziņas!
Šis ir laiks, kad objektīva informācija par notiekošo ir svarīgāka nekā jebkad agrāk. Mēs jums sniegsim šādas ziņas. Apstipriniet savu vēlmi saņemt ziņas, nospiežot pogu "Pievienojies", un jūs nepalaidīsiet garām svarīgu informāciju par notiekošo Latvijā un pasaulē.
Pievienojies un saņem svarīgākās Latvijas un pasaules ziņas!
Šis ir laiks, kad objektīva informācija par notiekošo ir svarīgāka nekā jebkad agrāk. Mēs jums sniegsim šādas ziņas. Apstipriniet savu vēlmi saņemt ziņas, nospiežot pogu "Pievienojies", un jūs nepalaidīsiet garām svarīgu informāciju par notiekošo Latvijā un pasaulē.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Tulkot »

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: