Recepte: Cūkgaļas fileja austeru mērcē ar kartupeļu biezeni un pesto salātiem

Loading

Vakariņās vēlies pārsteigt ģimeni ar lieliskām vakariņām? Izmēģini šo recepti – tā būs garda, viegla un ēdiens sniegs baudu garšas kārpiņām.

Nepieciešams:

  • Cūkas fileja;
  • Šampinjoni;
  • Austeru mērce;
  • Salātu maisījums;
  • Pesto mērce;
  • Kartupeļi;
  • Saldais krējums

Pagatavošana:

Cūkgaļas fileju sagriež gabaliņos un ieliek tos katliņā ar sakarsētu eļļu, apcep zeltaini brūnus.

Pievieno šampinjonus, austeru mērci, pavāra 5min.

Kartupeļus nomizo, izvāra un sablendē biezenī pievienojot tam saldo krējumu.

Salātus ieber bļodā, pievieno pesto, samaisa.

Kārto uz šķīvja salātus ar gaļas gabaliņiem, kartupeļu biezeni un aplej to ar mērcīti.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Pievienojies un saņem svarīgākās Latvijas un pasaules ziņas!
Šis ir laiks, kad objektīva informācija par notiekošo ir svarīgāka nekā jebkad agrāk. Mēs jums sniegsim šādas ziņas. Apstipriniet savu vēlmi saņemt ziņas, nospiežot pogu "Pievienojies", un jūs nepalaidīsiet garām svarīgu informāciju par notiekošo Latvijā un pasaulē.
Pievienojies un saņem svarīgākās Latvijas un pasaules ziņas!
Šis ir laiks, kad objektīva informācija par notiekošo ir svarīgāka nekā jebkad agrāk. Mēs jums sniegsim šādas ziņas. Apstipriniet savu vēlmi saņemt ziņas, nospiežot pogu "Pievienojies", un jūs nepalaidīsiet garām svarīgu informāciju par notiekošo Latvijā un pasaulē.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Tulkot »

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: