Recepte: karstie steika salāti ar kivi un plūmju tomātiem

Loading

Karstie liellopa gaļas steika salāti ar kivi un plūmju tomātiem – četrām porcijām!

SASTĀVDAĻAS

  • Liellopa gaļas steiks – 2 gab. (480 grami)
  • Dzeltenie kivi – 4 gab.
  • Plūmju tomāti – 400 grami
  • Zaļā pesto mērce “Mega” – 190 grami
  • Zemesrieksti, apcepti sālī – 100 grami
  • Skābais krējums – 100 grami
  • Salāti podiņā – 2 gab.
  • Sarkanie kartupeļi – 300 grami
  • Sāls, pipari – pēc garšas

PAGATAVOŠANA

  1. Uzkarsē pannu līdz augstai temperatūrai. Kamēr tā karsējas, steikus no abām pusēm apber ar sāli un pipariem. Kad panna uzkarsusi – tos liek cepties.
  2. Steikus cep 3 minūtes no katras puses, kad tie ir apcepti – noņem no plīts un liek siltumā gaļu “atpūsties”.
  3. Tikmēr uz tās pašas pannas apcep plāni grieztas kartupeļu šķēlītes un cep līdz tās ir gatavas, tad pievieno uz pusēm sagrieztus tomātus, lielās daivās sagrieztus kivi, uzber sāli un piparus.
  4. Visu samaisa un pasniedz – šķīvī liek salātu lapas, virsū kārto kartupeļus, kivi un tomātus.
  5. Uz porcijas uzliek plāni griestu liellopa gaļas steiku un bagātina ar pagatavoto mērci.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Pievienojies un saņem svarīgākās Latvijas un pasaules ziņas!
Šis ir laiks, kad objektīva informācija par notiekošo ir svarīgāka nekā jebkad agrāk. Mēs jums sniegsim šādas ziņas. Apstipriniet savu vēlmi saņemt ziņas, nospiežot pogu "Pievienojies", un jūs nepalaidīsiet garām svarīgu informāciju par notiekošo Latvijā un pasaulē.
Pievienojies un saņem svarīgākās Latvijas un pasaules ziņas!
Šis ir laiks, kad objektīva informācija par notiekošo ir svarīgāka nekā jebkad agrāk. Mēs jums sniegsim šādas ziņas. Apstipriniet savu vēlmi saņemt ziņas, nospiežot pogu "Pievienojies", un jūs nepalaidīsiet garām svarīgu informāciju par notiekošo Latvijā un pasaulē.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Tulkot »

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: