Recepte: Lauku virtuves kotletes

Loading

Sastāvdaļas

  • 1 kg maltas gaļas
  • 200 g žāvētas gaļās
  • 250 g pilngraudu auzu pārslu
  • 250 ml piena
  • 200 g sīpolu
  • 1 ēdamkarote kartupeļu cietes
  • eļļa cepšanai
  • sāls pēc garšas
  • garšvielas pēc garšas

Pagatavošana

  1. Bļodā ielej pienu un pieber pilngraudu auzu pārslas, lai uzbriest.
  2. Nomizo un smalki sagriež sīpolus. Mazos kubiņos sagriež žāvēto gaļu. Liek visu uz karstas panna un cep, līdz gaļa un sīpoli apcepušies zeltaini. Ļauj atdzist.
  3. Kārtīgi izmīca malto gaļu, pievieno uzbriedušās auzu pārslas, pieber sāli un garšvielas, kartupeļu cieti un vēlreiz izmīca.
  4. Pievieno apceptos sīpolus un gaļu. Vēlreiz rūpīgi sajauc un izmīca kotlešu masu.
  5. Ar mitrām rokām veido nelielas kotletes.
  6. Liek uz ietaukotas, sakarsētas pannas un cep no abām pusēm, līdz gatavas.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Pievienojies un saņem svarīgākās Latvijas un pasaules ziņas!
Šis ir laiks, kad objektīva informācija par notiekošo ir svarīgāka nekā jebkad agrāk. Mēs jums sniegsim šādas ziņas. Apstipriniet savu vēlmi saņemt ziņas, nospiežot pogu "Pievienojies", un jūs nepalaidīsiet garām svarīgu informāciju par notiekošo Latvijā un pasaulē.
Pievienojies un saņem svarīgākās Latvijas un pasaules ziņas!
Šis ir laiks, kad objektīva informācija par notiekošo ir svarīgāka nekā jebkad agrāk. Mēs jums sniegsim šādas ziņas. Apstipriniet savu vēlmi saņemt ziņas, nospiežot pogu "Pievienojies", un jūs nepalaidīsiet garām svarīgu informāciju par notiekošo Latvijā un pasaulē.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Tulkot »

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: