Lasīšanas Laiks:35 Sekunde(-s)

Sastāvdaļas

  • 1 kg maltas gaļas
  • 200 g žāvētas gaļās
  • 250 g pilngraudu auzu pārslu
  • 250 ml piena
  • 200 g sīpolu
  • 1 ēdamkarote kartupeļu cietes
  • eļļa cepšanai
  • sāls pēc garšas
  • garšvielas pēc garšas

Pagatavošana

  1. Bļodā ielej pienu un pieber pilngraudu auzu pārslas, lai uzbriest.
  2. Nomizo un smalki sagriež sīpolus. Mazos kubiņos sagriež žāvēto gaļu. Liek visu uz karstas panna un cep, līdz gaļa un sīpoli apcepušies zeltaini. Ļauj atdzist.
  3. Kārtīgi izmīca malto gaļu, pievieno uzbriedušās auzu pārslas, pieber sāli un garšvielas, kartupeļu cieti un vēlreiz izmīca.
  4. Pievieno apceptos sīpolus un gaļu. Vēlreiz rūpīgi sajauc un izmīca kotlešu masu.
  5. Ar mitrām rokām veido nelielas kotletes.
  6. Liek uz ietaukotas, sakarsētas pannas un cep no abām pusēm, līdz gatavas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Previous post Atrasts arī otrs Krāslavas novadā ezerā bojāgājušais cilvēks
Next post HOROSKOPS NEDĒĻAI NO 2023. GADA 22. MAIJA LĪDZ 28. MAIJAM