Recepte: Lauku virtuves kotletes

Sastāvdaļas

  • 1 kg maltas gaļas
  • 200 g žāvētas gaļās
  • 250 g pilngraudu auzu pārslu
  • 250 ml piena
  • 200 g sīpolu
  • 1 ēdamkarote kartupeļu cietes
  • eļļa cepšanai
  • sāls pēc garšas
  • garšvielas pēc garšas

Pagatavošana

  1. Bļodā ielej pienu un pieber pilngraudu auzu pārslas, lai uzbriest.
  2. Nomizo un smalki sagriež sīpolus. Mazos kubiņos sagriež žāvēto gaļu. Liek visu uz karstas panna un cep, līdz gaļa un sīpoli apcepušies zeltaini. Ļauj atdzist.
  3. Kārtīgi izmīca malto gaļu, pievieno uzbriedušās auzu pārslas, pieber sāli un garšvielas, kartupeļu cieti un vēlreiz izmīca.
  4. Pievieno apceptos sīpolus un gaļu. Vēlreiz rūpīgi sajauc un izmīca kotlešu masu.
  5. Ar mitrām rokām veido nelielas kotletes.
  6. Liek uz ietaukotas, sakarsētas pannas un cep no abām pusēm, līdz gatavas.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Related posts

Indiešu stila lēcu zupa

Kartupeļu zupa ar puravu

Klasiskā vistas zupa

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Lasīt vairāk