Recepte: Pupiņu zupa

Loading

Svētki pagājuši un tā vien prasās, kā pagatavot kādu ēdienu, kas būs gards un pietiks vairākām dienām. Ar šo recepti dalās Latvijas populārākais bārmenis Andris Reizenbergs – šo ēdienu Andris cēla galdā saviem viesiem raidījumā “Vakariņš ar savējiem”.

Nepieciešams:

  • Sīpols;
  • Burkāns;
  • Selerija;
  • Kartupeļi;
  • Pupiņas;
  • Kūpināta ribiņa

Pagatavošana:

Sviestā apcep sīpolu un burkānus.

Katlā liek kūpinātas ribiņas un vāra aptuveni 2 stundas.

Ribiņu buljonā liek pupiņas, apcepto sīpolu un burkānus.

Vēlāk pievieno kartupeļus un seleriju.

Sāls, pipari pēc paša gaumes.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Pievienojies un saņem svarīgākās Latvijas un pasaules ziņas!
Šis ir laiks, kad objektīva informācija par notiekošo ir svarīgāka nekā jebkad agrāk. Mēs jums sniegsim šādas ziņas. Apstipriniet savu vēlmi saņemt ziņas, nospiežot pogu "Pievienojies", un jūs nepalaidīsiet garām svarīgu informāciju par notiekošo Latvijā un pasaulē.
Pievienojies un saņem svarīgākās Latvijas un pasaules ziņas!
Šis ir laiks, kad objektīva informācija par notiekošo ir svarīgāka nekā jebkad agrāk. Mēs jums sniegsim šādas ziņas. Apstipriniet savu vēlmi saņemt ziņas, nospiežot pogu "Pievienojies", un jūs nepalaidīsiet garām svarīgu informāciju par notiekošo Latvijā un pasaulē.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Tulkot »

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: