Recepte: Pupiņu zupa

Svētki pagājuši un tā vien prasās, kā pagatavot kādu ēdienu, kas būs gards un pietiks vairākām dienām. Ar šo recepti dalās Latvijas populārākais bārmenis Andris Reizenbergs – šo ēdienu Andris cēla galdā saviem viesiem raidījumā “Vakariņš ar savējiem”.

Nepieciešams:

  • Sīpols;
  • Burkāns;
  • Selerija;
  • Kartupeļi;
  • Pupiņas;
  • Kūpināta ribiņa

Pagatavošana:

Sviestā apcep sīpolu un burkānus.

Katlā liek kūpinātas ribiņas un vāra aptuveni 2 stundas.

Ribiņu buljonā liek pupiņas, apcepto sīpolu un burkānus.

Vēlāk pievieno kartupeļus un seleriju.

Sāls, pipari pēc paša gaumes.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Related posts

Indiešu stila lēcu zupa

Kartupeļu zupa ar puravu

Klasiskā vistas zupa

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Lasīt vairāk