Recepte: Salāti ar šķiņķi un jaunajiem kartupelīšiem

SASTĀVDAĻAS

  • 1,4 kg jauno kartupeļu
  • 150 g žāvēta šķiņķa (plāni sagriezta)
  • Neliels sarkanais sīpols
  • 3 ēdamkarotes skābā krējuma
  • 3 ēdamkarotes sarkanvīna etiķa
  • 250 ml augu eļļas
  • 2 ēdamkarotes sinepju
  • 2 tējkarotes ķimeņu
  • Saišķis pētersīļu

PAGATAVOŠANA

  1. Kartupeļus notīra un izvāra. Sīpolu nomizo un sīki sagriež, sajauc ar etiķi, krējumu un sinepēm.
  2. Pieber ķimenes un sāli. Pēc tam, maisījumu kuļot, pakāpeniski pielej eļļu. Kad mērce sāk sabiezēt, pēc garšas vēl pieber sāli.
  3. Kartupeļus sagriež plānās sķēlītēs un lielā traukā, rūpīgi samaisa ar mērci.
  4. Šķiņķi sagriež strēmelītēs, samaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem un pievieno salātiem. Visu samaisa.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Related posts

Indiešu stila lēcu zupa

Kartupeļu zupa ar puravu

Klasiskā vistas zupa

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Lasīt vairāk