Recepte: Saldā krējuma deserts ar smiltsērkšķu ķīseli

Loading

Šodienai noteikti piestāv kāds spirdzinošs deserts, kas sniegs vitamīnu un enerģijas lādiņu. Ielūkojies raidījumā “Vakariņš ar savējiem”, lai novērtētu, ko par desertu teica slavenības.

Nepieciešams krēmam:

  • Saldais krējums;
  • Želejas cukurs;
  • Vaniļas cukurs;

Ķīselim:

  • Ūdens;
  • Smiltsērkšķu ogas;
  • Cukurs;
  • Kartupeļu ciete

Pagatavošana:

Krēma:

Saldo krējumu silda uz lēnas uguns, pieber želejas cukuru, vaniļas cukuru. Kad izkusis, lej traukā un liek ledusskapī.

Ķīseļa:

Katliņā uzvāra ūdeni, pievieno ogas un vāra 5 min.

Ogas nokāš un izberž caur sietu. Masu turpina vārīt un pievieno cukuru.

Aukstā ūdenī izšķīdina kartupeļu cieti un lēnām pievieno to ātri maisot. Tiklīdz pirmais burbulis, tā ņem nost.

Visu atdzesē – krēmu pasniedz pārlietu ar ķīseli.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Pievienojies un saņem svarīgākās Latvijas un pasaules ziņas!
Šis ir laiks, kad objektīva informācija par notiekošo ir svarīgāka nekā jebkad agrāk. Mēs jums sniegsim šādas ziņas. Apstipriniet savu vēlmi saņemt ziņas, nospiežot pogu "Pievienojies", un jūs nepalaidīsiet garām svarīgu informāciju par notiekošo Latvijā un pasaulē.
Pievienojies un saņem svarīgākās Latvijas un pasaules ziņas!
Šis ir laiks, kad objektīva informācija par notiekošo ir svarīgāka nekā jebkad agrāk. Mēs jums sniegsim šādas ziņas. Apstipriniet savu vēlmi saņemt ziņas, nospiežot pogu "Pievienojies", un jūs nepalaidīsiet garām svarīgu informāciju par notiekošo Latvijā un pasaulē.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Tulkot »

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: