Recepte: Zaļo zirnīšu un brokoļu plācenīši

Loading

Sastāvdaļas

  • 250 g zaļo zirnīšu
  • 250 g brokoļu
  • 3 olas
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 100 g miltu
  • citrona sula un miziņa pēc garšas
  • sāls un pipari pēc garšas
  • saišķis pētersīļu lapiņu
  • eļļa cepšanai
  • krējums pasniegšanai

Pagatavošana

  1. Pētersīļu lapiņas smalki sasmalcina ar nazi. Brokoļus sadala rozetēs, liek verdošā sālsūdenī, 5 minūtes novāra, nokāš, zem aukstas ūdens strūklas atdzesē, notecina.
  2. Blenderī liek visas sastāvdaļas, izņemot pētersīļu lapiņas un sablendē. Masai jāsanāk ķepīgai, bet ne pārāk šķidrai. Ja šķiet, ka masa neturēsies kopā, pievieno vel miltus. Masā iemaisa sagrieztas pētersīļu lapiņas.
  3. Sakarsē pannu ar eļļu un ar karoti liek zirņu un brokoļu mīklu uz tās, plācenīšus cep zeltaini brūnus no abām pusēm.
  4. Pasniedz ar skābo krējumu.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Pievienojies un saņem svarīgākās Latvijas un pasaules ziņas!
Šis ir laiks, kad objektīva informācija par notiekošo ir svarīgāka nekā jebkad agrāk. Mēs jums sniegsim šādas ziņas. Apstipriniet savu vēlmi saņemt ziņas, nospiežot pogu "Pievienojies", un jūs nepalaidīsiet garām svarīgu informāciju par notiekošo Latvijā un pasaulē.
Pievienojies un saņem svarīgākās Latvijas un pasaules ziņas!
Šis ir laiks, kad objektīva informācija par notiekošo ir svarīgāka nekā jebkad agrāk. Mēs jums sniegsim šādas ziņas. Apstipriniet savu vēlmi saņemt ziņas, nospiežot pogu "Pievienojies", un jūs nepalaidīsiet garām svarīgu informāciju par notiekošo Latvijā un pasaulē.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Tulkot »

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: