Risotto ar vistu un sieru bez vīna

Sastāvdaļas

  • Buljons

700 ml

  • Vistas gaļa

350 gr

  • Rīsi

1 glāze

  • Sīpoli

1 gab.

  • Sviests

20 gr

  • Ķiploki

pēc garšas

  • Siers

Ēdienu gatavošana:

  • 1. DARBĪBA Ķiploku sagriež vai izlaiž caur ķiplokspiedi, apcep sviestā, izņem.
  • 2. DARBĪBA Sīpolu sagriež kubiņos, pievieno ķiploku eļļai kopā ar vistas gaļu.
  • 3. DARBĪBA Turiet ēdienu uz uguns, līdz tas kļūst brūns.
  • 4. DARBĪBAIelejiet rīsus, garšvielas, ielejiet buljonu.
  • 5. DARBĪBA Masu uzkarsē līdz šķidruma iztvaikošanai, pārlej ar otro buljona porciju.
  • 6. DARBĪBA Īsi pirms pasniegšanas risoto pārkaisa ar rīvētu sieru, ieliek gabaliņu sviesta.

PADOME

Risotto var gatavot uz ūdens un uz buljona, pie vīna, galvenais ievērot noteikumus.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Related posts

Indiešu stila lēcu zupa

Kartupeļu zupa ar puravu

Klasiskā vistas zupa

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Lasīt vairāk