Roltons ar ceptu olu – vienkāršāk vairs nevar būt

Kad vēders ir tukšs, tad īstais laiks ķerties pie ēdiena pagatavošanas, kas būs pa spēkam ikvienam.

Nepieciešams:

  • Viena paciņa ātri vārāmās nūdeles;
  • 1 ola;
  • Eļļa;
  • Sojas mērce;
  • Siers;
  • Sāls, pipari;
  • Paprikas pulveris;
  • Čili pārslas

Pagatavošana:

Liek vārīties nūdeles.

Izcep vienu olu un noņem no pannas.

Nedaudz uzkarsētā pannā ber papriku un čili pārslas – visu nedaudz kopā sasilda.

Pievieno izvārītās nūdeles, iemaisa čili eļļā, pārlej nedaudz sojas mērces, pa virsu liek rīvētu sieru.

Kad siers izkusis, visu samaisa un liek bļodā. Pa virsu uzliek izcepto eļļu, pārber ar sāli un pipariem.

Pagatavošanu soli pa solim skaties video.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Related posts

Indiešu stila lēcu zupa

Kartupeļu zupa ar puravu

Klasiskā vistas zupa

1 Komentārs

bad links 20. augusts, 2024. - 01:28
... [Trackback] [...] Read More Info here to that Topic: baltijaszinas.lv/roltons-ar-ceptu-olu-vienkarsak-vairs-nevar-but/ [...]
Add Comment

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Lasīt vairāk