Rudzu miltu pankūkas ar biezpiena – kabača pildījumu

Šis ir īstais laiks, kad sākt likvidēt dārzos ienākušos kabačus – un kāpēc gan nesākt ar gardam pankūkām? Tik pat gardas un lieliskas receptes meklē Instagram profilā @edam_majas!

Nepieciešams (10 lielas pankūkas):

  • 230g rudzu pilngraudu miltu;
  • 500ml piena;
  • 250ml ūdens (uzvārīts, atdzesēts);
  • 4 olas (M izm.);
  • 1 tējk. cepamā pulvera;
  • 1/2 tējk. sodas;
  • Šķipsniņa sāls;
  • Pētersīļu lapiņas dekoram, ja vēlas

Pagatavošana :

Olas sakuļ ar pienu, otrā traukā samaisa miltus, cepamo pulveri, sodu un sāli. Tad abu trauku saturu, pa daļām pievienojot, apvieno un samaisa mīklā. Beigās pievieno un iemaisa ūdeni. Mīklu atpūtina 30 min. – 1h.

Kad mīkla gatava, vidējā eļļas daudzumā cep pankūkas. Tā kā mīkla ir vidēji bieza, tad var cept gan lielās, gan mazās pankūkas pēc izvēles. Pankūkas skaisti izskatīsies, ja cepot pievienosiet pētersīļu lapiņas.

Šīs pankūkas var pagatavot arī saldās, tad pievienojiet mīklai cukuru.

Biezpiena – kabaču pildījums

Nepieciešams (4 pankūkām):

  • 200g biezpiena;
  • 250g kabača (svars nomizotam);
  • 1 neliels sīpols;
  • 2 ēdamk. svaigā siera;
  • Garšvielas pēc izvēles

Pagatavošana:

Kabaci nomizo, sagriež nelielos gabaliņos, sīpolu sasmalcina. Abas sastāvdaļas apcep uz pannas, vispirms sīpolu, tad pievieno kabaci. Apkaisa ar garšvielām. Noliek atdzist.

Biezpienu samaisa ar svaigo sieru un garšvielām. Var pievienot zaļumus.

Pilda pankūkas. Visu pankūku apziež ar biezpienu, vienā malā liek kabaču masu, satin rullītī. Ja pankūkas vēlas ēst siltas, uz pāris minūtēm ievieto krāsnī vai uzsilda uz pannas.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Related posts

Indiešu stila lēcu zupa

Kartupeļu zupa ar puravu

Klasiskā vistas zupa

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Lasīt vairāk