Sautējums ar pērļu grūbām un foreli

Laiks gardām un sātīgām vakariņām – kas pats galvenais – to pagatavošana neaizņems daudz laika. Citas tikpat gardas receptes meklē Instagram profilā @edam_majas!

Nepieciešams (~3 porcijas):

  • 180g (2 paciņas) pērļu grūbu;
  • 350g foreles filejas;
  • 5-6 gabaliņi saulē kaltētu tomātu;
  • 100g spinātu;
  • 150ml saldā krējuma;
  • 1 ēdamkarote svaigā siera vai krēmsiera;
  • Citrons;
  • Nedaudz sviesta;
  • Garšvielas, zaļumi

Pagatavošana:

Pērļu grūbas novāra, saskaņā ar pagatavošanas norādījumiem.

Foreles fileju sagriež vidēja izmēra gabaliņos, apkaisa ar garšvielām. Smalkāk sagriež arī saulē kaltētos tomātus. Spinātus noskalo.

Pannā uzkarsē eļļu un nedaudz sviesta, tad tajā liek apcepties foreli, cep 2 – 3 minūtes, tad pievieno saulē kaltētos tomātus un cep 1 – 2 minūtes, beigās pievieno spinātus, sautē, līdz spināti sakritušies. Pārlej ar saldo krējumu, iemaisa svaigo sieru, pievieno nedaudz citrona sulas, visu izmaisa un atstāj uz lēnas uguns cepties vēl aptuveni 5 minūtes. Pēc garšas pievieno garšvielas un zaļumus. Pašās beigās iemaisa izvārītās pērļu grūbas, pasautē vēl 2-3 minūtes. Atstāj nedaudz savilkties.

Pasniedzot papildina ar citrona šķēlītēm, svaigiem zaļumiem un salātiem.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Related posts

Kā pagatavot Harija Potera kūku? Soli pa solim recepte

Tumšzaļās un siera vafeles: recepte barojošām brokastīm pusstundas laikā

Super kokteilis: elektrolītu dzēriena pagatavošana

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Lasīt vairāk