Sulīga lazanja

Lai pagatavotu bezgala gardu un sulīgu lazanju, būs nepieciešams nedaudz laiks. Bet rezultāts būs tā vērts. Piedāvājam izmēģināt lazanjas recepti no raidījuma “Vakariņš ar savējiem’”, kad to galdā cēla namamāte Diāna.

Nepieciešams:

Lazanjas plāksnes;

Maltā gaļa 1:1 cūka un liellopu;

Sīpols;

Tomātu mērce;

Šampinjoni;

Gurķu mērce;

Siers

Pagatavošana:

Uz pannas apcep gaļu un sasmalcinātus sīpolus.

Pievieno šampinjonus.

Kad viss apcepies pannā pievieno tomātu mērci.

Tikmēr nedaudz uzvāra lazanjas plāksnes, lai paliek mīkstas, bet neizvārās līdz galam.

Cepamtraukā kārto lazanjas sloksnes, uz tām klāj maltās gaļas masu un pārkaisa ar rīvētu sieru.

Dažās no kārtām iesmērē balto gurķu mērci.

Pēdējo kārto bagātīgi pārber ar rīvētu sieru.

Liec krāsnī cepties un baudi vēl siltu!

Vai esi gatavs svinēt svētkus ar slavenībām kā ar savējiem? Piesakies šovam “Vakariņš ar savējiem” ej.uz/vakariņš_pieteikums

Nav nozīmes, cik liels ir Tavs mājoklis, galvenais, ka esi atvērts piedzīvojumiem! Un par vakariņu budžetu Tev nebūs jāuztraucas!

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Related posts

Indiešu stila lēcu zupa

Kartupeļu zupa ar puravu

Klasiskā vistas zupa

1 Komentārs

dobry sklep 18. marts, 2024. - 03:45
Wow, fantastic blog format! How long have you ever been blogging for? you made blogging look easy. The total look of your website is excellent, let alone the content! You can see similar here sklep online
Add Comment

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Lasīt vairāk