Lai pagatavotu bezgala gardu un sulīgu lazanju, būs nepieciešams nedaudz laiks. Bet rezultāts būs tā vērts. Piedāvājam izmēģināt lazanjas recepti no raidījuma “Vakariņš ar savējiem’”, kad to galdā cēla namamāte Diāna.
Nepieciešams:
Lazanjas plāksnes;
Maltā gaļa 1:1 cūka un liellopu;
Sīpols;
Tomātu mērce;
Šampinjoni;
Gurķu mērce;
Siers
Pagatavošana:
Uz pannas apcep gaļu un sasmalcinātus sīpolus.
Pievieno šampinjonus.
Kad viss apcepies pannā pievieno tomātu mērci.
Tikmēr nedaudz uzvāra lazanjas plāksnes, lai paliek mīkstas, bet neizvārās līdz galam.
Cepamtraukā kārto lazanjas sloksnes, uz tām klāj maltās gaļas masu un pārkaisa ar rīvētu sieru.
Dažās no kārtām iesmērē balto gurķu mērci.
Pēdējo kārto bagātīgi pārber ar rīvētu sieru.
Liec krāsnī cepties un baudi vēl siltu!
Vai esi gatavs svinēt svētkus ar slavenībām kā ar savējiem? Piesakies šovam “Vakariņš ar savējiem” ej.uz/vakariņš_pieteikums
Nav nozīmes, cik liels ir Tavs mājoklis, galvenais, ka esi atvērts piedzīvojumiem! Un par vakariņu budžetu Tev nebūs jāuztraucas!
1 Komentārs