Sulīga vistas fileja: receptes, kas iekaros jūsu sirdi

Kā pagatavot vistas fileju, lai tā bÅ«tu sulÄ«ga, garÅ¡Ä«ga un ēstgribu – lasiet materiālā.

Vistas fileja ir vienkārÅ¡a un diētiska putna sastāvdaļa, ko var ēst pat zaudējot svaru. â€œFileju” var cept, vārÄ«t vai cept pēc savas patikas, galvenais, lai tā garÅ¡Ä«ga un sātÄ«ga. UNIAN pastāstÄ«s, kā pagatavot vistas fileju par prieku visiem jÅ«su mīļajiem.

IepriekÅ¡ mēs runājām par to, kā pagatavot sulÄ«gas vistas kotletes – recepte 15 minÅ«tes.

Sastāvdaļas:

  • 2 lielas vistas filejas;
  • 100 grami cietā siera;
  • 1 Ä·ekars zaļumu;
  • 2-3 Ä·iploka daiviņas;
  • 100 grami miltu;
  • sāls un pipari;
  • 100 grami augu eļļas.

Vistas fileju sagriež plānās šķēlÄ«tēs, izsit cauri plēvei. Sāli, piparus, saberž ar sasmalcinātu Ä·iploku. Katram filejas gabalam uzliek rÄ«vētu sieru un sakapātus zaļumus. Aptiniet fileju ar rullÄ«ti un nostipriniet malas ar zobu bakstāmajiem. Apstrādājamo detaļu apviļā miltos un apcep uz pannas no abām pusēm lÄ«dz gatavÄ«bai.

Sastāvdaļas:

  • 600 grami vistas filejas;
  • 2-3 ēdamkarotes skāba krējuma;
  • 1 ēdamkarote tomātu pastas;
  • 2 sÄ«poli;
  • 0,5 glāzes miltu;
  • 2 ēdamkarotes augu eļļas;
  • 1,5 glāzes buljona;
  • sāls pipari.

Vistas fileju nomazgā, nosusina, sagriež 1 cm gabaliņos, viegli nosit. Pagatavo mērci – sajauc tomātu pastu, saldo krējumu un buljonu. Sāli, piparus, uzvāra un noliek malā. Fileju apviļā miltos un liek caurdurÄ«, lai liekie milti izbirst ārā. Smalki sagriež sÄ«polu, apcep uz pannas lÄ«dz zeltaini brÅ«nai. Uzlieciet vistu un cepiet uz lielas uguns 5-6 minÅ«tes. Gaļu pārliek traukā ar mērci un vāra uz lēnas uguns 15-20 minÅ«tes. 

Sastāvdaļas:

  • 300 gr vistas fileja;
  • 6 tējkarotes cukura;
  • 1-2 Ä·iploka daiviņas;
  • 1 tējkarote 9% etiÄ·a;
  • 1 ēdamkarote sojas mērces;
  • melnie un sarkanie pipari;
  • baltais sezams.

Fileju nomazgā, sagriež 1 cm lielos gabalos.Uzkarsētā pannā ieber cukuru, pielej 1-2 tējk Å«dens un pilnÄ«bā izÅ¡Ä·Ä«dina. Kad cukurs kļūst tumšāks, izklājiet filejas gabalus, samaisiet un apcepiet 7-10 minÅ«tes zem vāka. Ä¶iplokus nomizo, sagriež šķēlēs un pievieno gaļai. Ielejiet sojas mērci, etiÄ·i, pievienojiet piparus. Neaizmirstiet par to, cik ilgi cept vistas fileju pannā šādā formā – ne vairāk kā 3-4 minÅ«tes bez vāka, lÄ«dz mērce sabiezē. Beigās gaļu noņem no uguns, pārkaisa ar sezama sēklām un pasniedz.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Related posts

Kā pagatavot Harija Potera kūku? Soli pa solim recepte

Tumšzaļās un siera vafeles: recepte barojošām brokastīm pusstundas laikā

Super kokteilis: elektrolītu dzēriena pagatavošana

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Lasīt vairāk