Uztura speciāliste piedāvāja garšīgu aizstājēju kaitīgajai majonēzei

Uztura speciāliste Nata Gončara atbalstīja daudzu zinātnieku, uztura speciālistu, uztura speciālistu nostāju par majonēzes un gatavo mērču kaitīgumu.

“Veikala mērces satur krāsvielas un biezinātājus, transtaukskābes, konservantus, cukuru – šīs pārtikas piedevas kaitē sirdij un asinsvadiem, izjauc gremošanas procesus un rada lieko svaru. Šie ir tikai daži iemesli, lai pārstātu ēst šādus produktus,” skaidroja speciāliste un ieteica pagatavot savu paštaisītu “Non-Majonēzes” mērci. Viņasprāt, tas ir veselīgs, mazkaloriju un ne mazāk garšīgs, bet galvenais – nesatur veselībai bīstamus transtaukus.

Mērces pagatavošanai vajadzēs 7 ēdamkarotes dabīgā jogurta (dažkārt saukta par “balto jogurtu”), 1 tējkaroti sinepju, 3 ēdamkarotes olīveļļas, 1 ķiploka daiviņu, sāli un garšvielas pēc garšas. “Bļodā apvienojiet olīveļļu, sāli, piparus, ķiplokus un sinepes. Visu kārtīgi samaisa un maisījumam pievieno dabīgo jogurtu. Sajauciet visas sastāvdaļas līdz gludai,” Nata Gončara paskaidroja veselīgas “bez majonēzes” pagatavošanas procesu.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Related posts

Piektdienas horoskops: 1. novembris

Ceturtdienas horoskops: 31. oktobris

Indiešu stila lēcu zupa

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Lasīt vairāk