Lai arī vasara šķiet jau beigusies, tas neliedz baudīt vasarīgus un vieglus ēdienus!
Nepieciešams:
- Vistas fileja;
- Citrona sula;
- Medus;
- Dārzeņi – cukīni, paprika, tomāti; sīpoli;
- Garšvielas – sāls, pipari, Anniņas maisījums
- Ķiploki;
- Garšaugi;
- Olīveļļa;
- Balzamiko
Pagatavošana:
Vistu iemarinēt ar garšvielām (sāls, pipari, garšaugi), izspiest viena citrona sulu, ēdamkaroti medus un uz dienu atstāj marinēties.
Dārzeņus (cukīni, papriku, tomātus, sīpolus) iemarinē ar olīveļļu, balzamiko, Anniņas maisījumu, sāls, pipari, ķiploki – samaisa un ik pa 10 min apmaisot atstāj uz 1h iemarinēties.
Iemērcē koka iesmiņus ūdenī uz 10min. Tad uz iesmiņiem dur dārzeņus pamīšus ar vistu, liek cepeškrāsnī uz 40min 180grādos.