Home » TikTok mudina savus ASV lietotājus sazināties ar saviem pārstāvjiem par plāniem aizliegt platformu

TikTok mudina savus ASV lietotājus sazināties ar saviem pārstāvjiem par plāniem aizliegt platformu

no ANDREJS BOJKO
0 Komentāri Ziedot

TikTok pastiprina centienus, lai aizstāvētu sevi pret jaunu likumprojektu ASV, kas varētu novest pie lietotnes aizlieguma. Uzņēmums mudina savus amerikāņu lietotājus zvanīt saviem pārstāvjiem Kongresā, izmantojot ziņojumus savā platformā.

Kas ir zināms

TikTok saskaras ar risku, ka ASV tiks slēgta, un lietotājiem ir jārīkojas tūlīt, lai aizsargātu savas tiesības, teikts lietotājiem nosūtītajā ziņojumā. Tādējādi Kongresa locekļu biroji ir pārpludināti ar zvaniem. Taču tas varētu palielināt atbalstu arī pašam likumprojektam valdībā.

Likumprojekts, kas sekmīgi izturēja Mājas Enerģētikas un tirdzniecības komitejas pirmo posmu, paredz aizliegt TikTok ASV, ja vien tas netiks atdalīts no ByteDance. Prezidents Džo Baidens atbalsta priekšlikumu.

Tiem, kas nezina

ByteDance ir Ķīnas tehnoloģiju uzņēmums, kas dibināts 2012. gadā. Viens no viņu slavenākajiem produktiem ir video koplietošanas platforma TikTok, kas ir kļuvusi ārkārtīgi populāra visā pasaulē, īpaši jauniešu vidū. Uzņēmums izstrādā arī citas interaktīvas aplikācijas un pakalpojumus, piemēram, “Douyin” (TikTok ķīniešu versija), ziņu apkopotāju “Jinri Toutiao”, kā arī virkni citu produktu mediju, izklaides un mākslīgā intelekta tehnoloģiju jomā.

Ko sagaidīt?

Ja lēmums tiks pieņemts, TikTok būs seši mēneši, lai atdalītos no ByteDance vai tiks pilnībā aizliegts ASV. Uzņēmums uzskata, ka šis likumprojekts ir konstitucionālo tiesību pārkāpums un drauds miljoniem amerikāņu lietotāju un satura veidotāju.

Avots: Engadget

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Jums var arī patikt

Leave a Comment

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: