Home » Noplūduši iPhone 16 Pro gadījumi ir atklājuši, ka šī modeļa kameras sala būs ievērojami lielāka nekā tā priekšgājējam

Noplūduši iPhone 16 Pro gadījumi ir atklājuši, ka šī modeļa kameras sala būs ievērojami lielāka nekā tā priekšgājējam

no ANDREJS BOJKO
0 Komentāri Ziedot

Baumas un noplūdes par gaidāmo iPhone 16 sēriju turpina parādīties, un šoreiz internetā ir parādījušies iespējamie iPhone 16 Pro futrāļi, kas norāda uz dažām modeļa funkcijām.

Kas ir zināms

Saskaņā ar trešo pušu iPhone 16 Pro korpusu attēliem, kurus X vietnē publicējis lietotājs Majin Bu, iPhone 16 Pro modelim būs daudz lielāka kameras sala nekā tā priekšgājējam.

Šo korpusu ārpusē var redzēt, ka iPhone 16 Pro kameras saliņas izfrēze ir ievērojami lielāka nekā iPhone 15 Pro. Paredzams, ka galvenajai kamerai būs lielāks 1/1,14 collu sensors, nevis iepriekšējais 1/1,28 collu sensors. Turklāt uzlabojumus saņems arī īpaši platleņķa un telefoto kamera.

Īpaši platleņķa kamera tiks uzlabota no 12 megapikseļu sensora uz 48 megapikseļu Sony IMX903. Uzlabojumus saņems arī iPhone 16 Pro telefoto objektīvs.

Pati ierīce kļūs lielāka, jo displeja diagonāle palielināsies no 6,1 līdz 6,3 collām. Visi nākamie iPhone saņems arī uzņemšanas pogu, kas būs jaunums uzņēmuma tālruņos. Paredzams, ka iPhone 16 sērija tiks prezentēta šā gada septembrī.

Avots: @MajinBuOfficial

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Jums var arī patikt

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: