Home » Liepājas pašvaldība politiski represētajām personām izmaksās 100 eiro pabalstu

Liepājas pašvaldība politiski represētajām personām izmaksās 100 eiro pabalstu

no EDGARS AUZIŅŠ
0 Komentāri Ziedot

Sagaidot Latvijas Republikas proklamēšanas 106.gadadienu, Liepājas pašvaldība Liepājā deklarētajām politiski represētajām personām izmaksās 100 eiro pabalstu, tādējādi izsakot atzinību par devumu Latvijas valsts neatkarības stiprināšanā, aģentūru LETA informēja Sociālā dienesta sabiedrisko attiecību speciāliste Gunta Jākobsone.

Kopš 2023.gada pabalsts politiski represētajām personām Liepājā palielināts no 50 līdz 100 eiro.

Lai saņemtu pabalstu, no 1.oktobra līdz 30.novembrim jāiesniedz iesniegums Liepājas Sociālajā dienestā, Eduarda Veidenbauma ielā 3. Šogad iesniegumu var aizpildīt un iesniegt arī elektroniski Liepājas e-pakalpojumu portālā. Iesnieguma veidlapa pieejama pašvaldības mājaslapā vai arī to var paņemt klātienē Sociālajā dienestā klientu pieņemšanas centrā pie ieejas durvīm.

Pabalstu piešķirs un izmaksās, ieskaitot pabalsta pieprasītāja iesniegumā norādītajā kredītiestādes norēķinu kontā mēneša laikā no iesnieguma saņemšanas dienas.

Liepājā ir aptuveni 350 politiski represētās personas, kuras ir tiesīgas saņemt šo pabalstu.

Ja pabalsta saņēmējam kredītiestādē nav atvērts konts, izņēmuma gadījumos, pēc pabalsta pieprasītāja lūguma, var tikt izskatīta iespēja pabalstu nogādāt dzīvesvietā.

Pabalstu politiski represētajām personām piešķir katru gadu Latvijas neatkarības pasludināšanas atzīmēšanas gadadienā, kas tiek svinēta 18.novembrī.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Jums var arī patikt

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors:

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.