Home » Sešas minūtes zonā: Stalker 2: Heart of Chornobyl jaunais spēles video rāda atmosfēriskas vietas 4K formātā

Sešas minūtes zonā: Stalker 2: Heart of Chornobyl jaunais spēles video rāda atmosfēriskas vietas 4K formātā

no ANDREJS BOJKO
0 Komentāri Ziedot

Pirms iznāk ilgi gaidītā šāvēja S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl no Ukrainas studijas GSC Game World nav atlicis daudz laika, un spēle piesaista lielu sabiedrības uzmanību.

Daži žurnālisti jau ir iepazinušies ar šāvēja pirmsizlaides versiju un publicējuši gala priekšskatījumus. Materiāli turpina ierasties, un ar interesantu video dalījās Ukrainas kanāls GAME ZONE.

Ko mēs zinām

Skatītājiem tika parādītas sešas minūtes no S.T.A.L.K.E.R.a spēles. 2 dažādās vietās, no kurām lielākā daļa tādā vai citādā veidā jau tika parādītas iepriekš.

Uzņemtajos kadros redzamas Černobiļas zonas atmosfēras ainavas, laikā iesaldētas pilsētas sagrautās augstceltnes, pazemes pētniecības un militārie kompleksi, zonas anomālijas, mutanti, pamestas apmetnes un, protams, stalkeri, kas sēž ap ugunskuru.

Visi kadri ir ierakstīti 4K izšķirtspējā ar 60 FPS, un jāatzīmē, ka S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl izskatās lieliski.

Kad jāgaida

S.T.A.L.K.K.E.R. iznākšana. 2: Heart of Chornobyl iznāks 20. novembrī PC un Xbox sērijā, un šī šaušanas spēle uzreiz parādīsies Xbox Game Pass katalogā.

AvotiYouTube

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Jums var arī patikt

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors:

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.