Ātrā vistas zupa ar kukurūzu un ingveru: garšīga un veselīga

Vistas buljona dziedinošais spēks ir zināms visiem. Ja tā spēku un uzturvērtību sajauc ar ingvera enerģiju un atbalsta krēmveida kukurūzas saldums, sanāk izcila zupa, kas lieliski pretojas dažādām saaukstēšanās slimībām.

SASTĀVDAĻAS

3 cm svaiga ingvera sakne
1 litrs vistas buljona
2 glāzes saldētu vai konservētu kukurūzas graudu
2 olas
1 ēd.k. l. vieglā sezama eļļa
1 ēd.k. l. sojas mērce
1 tējk. kukurūzas ciete
1 tējk. baltā sezama
sāls
svaigi malti melnie pipari

SOLI PASKOLI GATAVOŠANAS RECEPTE

1. darbība

Ingveru sarīvē uz smalkās rīves un apcep uz lēnas uguns sezama eļļā pannā ar biezu dibenu, līdz tas smaržo, 1 minūti.

2. darbība

Ielejiet buljonu, pievienojiet kukurūzas graudus un sojas mērci, samaisiet un uzlieciet uz vidējas uguns. Šajā laikā ar putojamo slotiņu sakuļ olu līdz gludai. Pēc buljona vārīšanās tievā strūkliņā ielej olu. Nepārspēt zupu.

3. darbība

Atsevišķā bļodā sajauc kukurūzas miltus ar 1 ēd.k. l. siltu dzeramo ūdeni, pievieno maisījumu buljonam, samaisa. Sāls un pipari. Iesildīties, 3-5 minūtes. Smalki sagrieziet koriandru. Lej zupu bļodiņās, pārkaisa ar cilantro un sezama sēklām.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Related posts

Indiešu stila lēcu zupa

Kartupeļu zupa ar puravu

Klasiskā vistas zupa

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Lasīt vairāk